Cum a raspuns Printesa Kate cand i s-a spus ca e norocoasa cu un sot ca William

1
De Maria Constantin
24 iun. 2023

Kate Middleton nu poate fi decat foarte fericita cu cei trei copii si sotul ei, Printul William.

Familia printilor de Wales este, fara indoiala, una dintre cele mai populare pe plan mondial, iar informatiile despre Printul William, Printesa Kate si cei trei copii, George, Charlotte si Louis, sunt foarte urmarite in intreaga lume.

William si Kate sunt nu doar urmasii la tron, ci si „motoarele” monarhiei britanice dupa ce Harry si Meghan Markle au plecat in America.

Printesa Kate este considerata una dintre cele mai populare figuri publice britanice

Catherine, Printesa de Wales, este cea care atrage cel mai mult atentia, fiind considerata una dintre cele mai populare figuri publice britanice si „un stalp” al casei regale, noteaza Marie Claire.

„Kate este un lider natural care are o abilitare magnifica de a ramane calma, chiar si in cele mai provocatoare momente”, a spus o sursa citata de Us Weekly.

„Kate este obisnuita ca toti ochii sa fie pe ea. Mariajul puternic, solid, cu William, o ajuta. Se bazeaza unul pe celalalt pentru a se sprijini in perioadele dificile si discuta despre problemele lor. Ea a fost pilonul fortei sotului ei in toata aceasta perioada”, a spus alta sursa.

De ce William si Kate sunt un cuplu diferit de Charles si Diana: „Kate nu incearca sa o imite pe Printesa Diana”

William si Kate s-au cunoscut la Universitatea St Andrews si si-au inceput relatia in 2001, iar de-a lungul anilor printesa a demonstrat ca are incredere in ea si s-a integrat in familia regala.

Luna aceasta a iesit la iveala o intamplare de la inceputul relatiei sale cu William care arata ce personalitate puternica are Kate. Claudia Joseph, autoarea din spatele volumului „Princess in Waiting”, a povestit ca in perioada studentiei acesteia o prietena i-a zis ca este norocoasa ca e cu Printul William. Kate i-a raspuns cu o replica emblematica: „El e norocos ca ma are pe mine.”

Printul William, al doilea in linia succesiunii la tronul Marii Britanii, a cunoscut-o pe Catherine Elizabeth Middleton in 2001. Logodna lor a fost anuntata in noiembrie 2010, iar nunta a avut loc pe 29 aprilie 2011. Ei au trei copii – printul George, printesa Charlotte si printul Louis.

Foto: Instagram/Prince and Princess of Wales