De ce William si Kate sunt un cuplu diferit de Charles si Diana: „Kate nu incearca sa o imite pe Printesa Diana”

1
De Teodora Tirca
10 nov. 2022

Cei doi au avut, cu siguranta, un traseu mult mai lin si mai frumos.

La scurt timp dupa ce regina Elisabeta a II-a a incetat din viata, regele Charles i-a numit pe fiul sau cel mare William si pe sotia sa Kate print si printesa de Wales, asa cum era de asteptat sa o faca.

Acest lucru a fost extrem de simbolic, deoarece Charles era Print de Wales de 64 de ani, iar prima sa sotie Diana a avut si ea titlul de Printesa de Wales. Desi Camilla a devenit printesa de Wales dupa casatoria cu Charles in 2005, ea nu a folosit acest titlu din respect pentru regretata Diana.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @charles.and.diana

Asa ca acum, William si Kate au de facut o treaba fara precedent: sa isi croiasca propria cale dupa ce au preluat aceste titluri iconice. Dar pentru fostul majordom regal Grant Harrold, nu exista nicio indoiala ca ei vor fi la inaltime – in primul rand datorita casniciei lor puternice, in comparatie cu uniunea tragica dintre Charles si Diana.

Tot ce trebuie sa stii despre „rochia razbunarii”, tinuta sexy purtata de Printesa Diana in ziua in care Charles a recunoscut a fost infidel

„Ei se afla acum intr-o postura dificila, mai ales ca exista o multime de amintiri puternice legate de aceste titluri, majoritatea triste”, a declarat Grant pentru OnlineCasino.ca.

„William si Kate au fost casatoriti tot atat de mult timp precum Charles si Diana – diferenta e ca cei doi sunt inca o echipa 100%, un cuplu imbatabil si care transmite asta cu fiecare aparitie. Ei sunt oficial print si printesa de Wales doar de o luna si deja se identifica foarte bine cu aceste roluri. Asa ii si vedem, de parca asta au fost dintotdeauna”.

Grant crede ca succesul lui Kate in noul ei rol consta in faptul ca nu incearca sa o imite pe Diana.

„Cred ca e frumos sa o vedem in locul Printesei Diana, o printesa unica, pe care o iubeam cu totii”, a spus majordomul.

„Kate provine dintr-un mediu foarte diferit, dar ea si William au aceeasi varsta, s-au cunoscut la Universitate si s-au maturizat impreuna, si-au facut impreuna propria familie. Ea nu l-a cunoscut cand el era deja Print de Wales, ca in cazul Diana-Charles, ci au intrat impreuna in acest rol, ca un cuplu unit, in care deja exista cunoastere, iubire si sprijin. Este atat de diferit”, a mai spus Grant.

Rebel Wilson si-a indeplinit visul: Actrita a devenit mama pentru prima data, dupa ani de incercari

Pe langa toate astea, William si Kate sunt indragiti de toata lumea, asa ca oamenii ii sprijina la fiecare pas.

„Cred ca sunt fara greseala, au grija sa faca totul corect, la fel ca Regina”, a observat Grant.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @charles.and.diana

„Vad aproape un efect in oglinda intre William si Kate si Regina si Printul Philip, la 80 de ani distanta. Doua cupluri foarte asemanatoare, iubiri asemanatoare, aceeasi daruire si simt al datoriei, dar doua tipuri diferite de membri ai familiei regale, unul foarte traditional si unul foarte modern.”

Foto: Instagram/@theroyalfamily