Rebel Wilson si-a indeplinit visul: Actrita a devenit mama pentru prima data, dupa ani de incercari

1
De Georgiana Dorobantu
9 nov. 2022

Rebel Wilson si-a surprins fanii de pe Instagram cu un anunt inedit: a devenit mama unei fetite, pe care a numit-o Royce.

Actrita de comedie in varsta de 42 de ani a postat o fotografie adorabila cu bebelusul sau, care purta o salopeta roz si sosete cu unicorni.

„Mai mult decat mandra sa anunt nasterea primului meu copil, Royce Lillian, care s-a nascut saptamana trecuta cu ajutorul unei mame surogat”, a scris Rebel.

Rebel Wilson a adaugat cat de recunoscatoare este pentru gestul mamei surogat care i-a adus copilul pe lume.

„Nici nu pot sa descriu dragostea pe care o simt pentru ea. Este un miracol frumos! Sunt vesnic recunoscatoare tuturor celor implicati (stiti care sunteti). Este un proces care a durat ani… Dar in mod special vreau sa-i multumesc minunatei mame surogat care a purtat-o in pantece si a nascut-o cu atata gratie si grija”, a scris actrita in postarea de pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Rebel Wilson (@rebelwilson)

„Iti multumesc ca m-ai ajutat sa am propria mea familie. Este un dar uimitor. Cel mai bun dar!! Sunt pregatita sa ii ofer micutei Roycie toata dragostea. Invat repede… mult respect tuturor mamelor! Mandra ca fac parte din clubul vostru”, a mai scris Wilson.

Rebel Wilson a slabit 28 de kilograme in speranta de a deveni mama

In luna mai a acestui an Rebel a dezvaluit pentru People ca a slabit 28 de kilograme in anul 2020 in speranta de a deveni mama.

Cum a reusit Rebel Wilson sa slabeasca 28 de kilograme: motivatia suprema

Specialistul in fertilitate i-a spus ca ar avea sanse mai mari sa recolteze ovocite daca slabeste.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Rebel Wilson (@rebelwilson)

„M-am gandit ‘Doamne, tipul asta este foarte nepoliticos.’ Avea dreptate. Caram cu mine multa greutate in exces. Este ca si cum nu ma gandeam la propriile mele nevoi. Ma gandeam la nevoile unui viitor copil si asta m-a inspirat sa devin mai sanatoasa”, a declarat ea la acea vreme.

Rebel Wilson este intr-o relatie cu creatoarea de bijuterii Ramona Agruma.

Ea a confirmat relatia cu Ramona Agruma la inceputul acestui an, dupa despartirea din 2021 de miliardarul Jacob Busch.

Rebel Wilson: „Oamenii sunt obsedati de faptul ca am slabit atat de mult. Dar inteleg de ce”

In luna iunie a acestui an Rebel a dezvaluit printr-o postare pe Instagram ca este gay, adaugand o fotografie in care aparea alaturi de Ramona.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Rebel Wilson (@rebelwilson)

„Credeam ca sunt in cautarea unui print Disney… dar poate ca ceea ce aveam nevoie cu adevarat in tot acest timp era o printesa Disney”, a scris Rebel pe Instagram la acea vreme.

Foto: Instagram/Rebel Wilson