Rebel Wilson a recunoscut ca a folosit Ozempic pentru a slabi. Ea a sustinut in trecut ca dieta si sportul au ajutat-o sa dea jos 30 de kilograme

1
De Georgiana Dorobantu
2 apr. 2024

Rebel Wilson a dezvaluit ca a apelat la Ozempic, tratamentul pentru diabet de tip 2 care duce la pierderea dramatica a kilogramelor in plus.

Actrita australiana in varsta de 44 de ani a recunoscut intr-un interviu pentru The Sunday Time ca a folosit celebrul tratament injectabil pentru slabit.

„Cineva ca mine poate avea un apetit nelimitat pentru dulciuri, deci cred ca acele medicamente pot fi bune”, a declarat actrita de comedie.

Rebel, care sufera de sindromul ovarelor polichistice, o problema de sanatate care poate afecta fertilitatea, a fost sfatuita sa slabeasca in 2019 de medicul sau specializat in fertilizare in vitro. Ea a slabit peste 30 de kilograme si la acea vreme a pus aceste rezultate impresionante pe seama alimentatiei sanatoase si a sportului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

„Practic nimeni altcineva, in afara de mama, nu voia ca eu slabesc”, a dezvaluit Rebel, citata de Daily Mail.

Rebel Wilson, criticata de echipa ei cand a decis sa slabeasca: „De ce sa faci asa ceva?“

„Oamenii au crezut ca o sa-mi pierd nisa in cariera, aceea de a interpreta rolul fetei grase amuzante, si isi doreau sa continui asta”, a adaugat actrita australiana.

Wilson si partenera sa, Ramona Agruma, au devenit parintii unei fetite adusa pe lume de o mama surogat in noiembrie 2022.

Rebel Wilson si-a indeplinit visul: Actrita a devenit mama pentru prima data, dupa ani de incercari

Rebel, pe numele sau real Melanie Bownds, a sustinut in trecut ca a reusit sa ajunga la greutatea dorita de 75 de kilograme prin antrenamente HIIT (antrenament cu intervale de intensitate mare) cu antrenorul Jono Castano Acero, precum si drumetii lungi si o dieta bogata in proteine si saraca in zahar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

In ultimii patru ani, Wilson a recunoscut ca a pus inapoi o parte din kilogramele pierdute intial din cauza „mancatului pe baza de stres” cu care s-a confruntat inainte de lansarea cartii sale de memorii „Rebel Rising”.

„Cred cu tarie ca femeile tinere nu ar trebui sa faca o obsesie din a arata precum modelele Victoria’s Secret – ar trebui sa arate ca ele insele”, a declarat actrita.

„Stiu ca relatia mea cu mancarea este complicata”, a adaugat ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Vedeta din „Pitch Perfect” este multumita de silueta sa din prezent si spune ca are in continuare forme.

Printre alte celebritati care au recunoscut ca au folosit Ozempic pentru a slabi se numara Elon Musk, Amy Schumer sau Sharon Osbourne. La randul sau, Oprah Winfrey a dezvaluit in luna decembrie a anului trecut ca foloseste medicamente pentru slabit.

Rebel Wilson: „Oamenii sunt obsedati de faptul ca am slabit atat de mult. Dar inteleg de ce”

Oprah a declarat ca „s-a eliberat de rusinea pe aceasta tema” si s-a consultat cu medicul sau, care i-a prescris medicamente pentru slabit. „Acum le folosesc cand simt ca am nevoie de ele, ca pe o unealta de a gestiona greutatea”, a spus vedeta, care a ales sa nu divulge numele medicamentelor pe care le ia.

„Faptul ca exista o reteta aprobata de medic pentru a controla greutatea si a ma mentine sanatoasa, in timpul vietii mele, mi se pare ca este ca o usurare, ca o vindecare, precum un dar, si nu ceva ce ar trebui sa ascund sau pentru care sa fiu ridiculizata din nou. Mi-a ajuns sa fiu pusa la zid de alte persoane si in mod special de mine insami”, a continuat vedeta.

Potrivit specialistilor citati de Daily Mail, Ozempic, Wegovy, Rybelsus, Mounjaro si Victoza sunt medicamente care ar trebui prescrise doar pentru persoanele cu obezitate severa ce sufera de diabet de tip 2, si numai unul dintre ele (Wegovy) a fost aprobat in 2021 ca  medicament pentru slabit de FDA – Asociatia Americana pentru Alimente si Medicamente.

Foto: Instagram/Rebel Wilson