Mesajul emotionant postat de iubitul lui Rebel Wilson dupa ce actrita a inceput lupta cu kilogramele in plus

1
De Maria Constantin
7 oct. 2020

Jacob Busch a scris un comentariu simplu, dar percutant, langa o fotografie pe care actrita din „Pitch Perfect“ a postat-o pe Instagram.

Rebel Wilson a postat vineri un selfie pe Instagram in care isi prezenta silueta mai subtire. Imbracata cu un top negru, cu decolteu rotund, actrita in varsta de 40 de ani s-a pozat in oglinda din baie: „Ce bine e sa fiu din nou acasa si sa ma intorc la lucru”, a scris ea.

View this post on Instagram

Great to be back home 💕 and back to work 💕

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

„Esti frumoasa”, a comentat iubitul actritei in varsta de 40 de ani.

„Va iubesc pe amandoi”, a scris un admirator sub comentariul lui Jacob Busch. „Imi place. Oricine merita sa fie fericit”, a adaugat acesta.

Busch o adora oricum pe Rebel

O sursa a confirmat luna trecuta pentru Us Weekly ca Wilson si Busch sunt impreuna: „S-au cunoscut anul trecut si au inceput sa se intalneasca ocazional inainte sa apara coronavirusul. Au tinut legatura cand Rebel a fost in Australia, iar cand ea s-a intors in SUA au inceput sa se vada din nou si treaba a devenit serioasa.”

Sursa mentionata a mai spus ca Busch o adora pe Rebel inainte ca aceasta sa inceapa sa slabeasca: „El e un tip mai de moda veche, o trateaza pe Rebel ca un gentleman. Pare foarte indragostit de ea.”

Cuplul si-a facut prima oara aparitia pe covorul rosu pe 24 septembrie anul trecut, in Principatul Monaco, la gala Planetary Health, organizata de Printul Albert, unde vedeta din „Isn’t It Romantic” si-a etalat silueta dupa ce a inceput sa slabeasca, pusa in evidenta de o rochie stralucitoare, care ii lasa umerii goi.

Iubitul ei, care anterior a avut o relatie cu actrita din „Real Housewives of Beverly Hills” Adrienne Maloof, arata perfect langa ea, imbracat cu pantaloni si sacou de culoare neagra, camasa alba si papion.

Rezolutia de Anul Nou la care Rebel Wilson nu renunta

Multi oameni renunta repede la rezolutiile de Anul Nou. Dar Rebel Wilson nu a glumit cand si-a anuntat intentia de a slabi in 2020 si a demonstrat ca este foarte hotarata sa duca la bun sfarsit aceasta provocare, documentandu-si aventura pe pagina „Year of Health” de pe Instagram.

Asa a reusit Rebel Wilson sa slabeasca! Actrita si-a propus sa ajunga la 75 de kilograme

In luna mai, actrita a postat o imagine in care aparea intr-un costum de baie Victoria’s Secret, marturisind ca trage tare ca sa ajunga la 75 de kilograme. „Chiar daca trebuie sa te tarasti ca sa-ti atingi obiectivele, merita sa continui. Incearca sa depui putin efort in fiecare zi”, a scris vedeta australiana.

„Stiu ca unele zile sunt frustrante ca naiba, simti ca-ti vine sa renunti, te enerveaza lipsa progresului… dar lucrurile bune sunt pe cale sa vina”, a adaugat ea.

Inca 8 kilograme pana la obiectiv

In august, Rebel Wilson le-a marturisit fanilor ca se afla la opt kilograme de obiectivul ei. „Cand am pus mana pe bomboane seara trecuta, dupa cina, m-am gandit ‘hmmmm… mai bine nu’ si am baut in schimb o sticla de apa”, a scris ea pe Instagram, adaugand ca spera ca pana la sfarsitul anului sa dea jos restul kilogramelor.

Foto: Instagram/Rebel Wilson