Rugamintea cu care William si Kate au mers la Regina: A fost un mare castig pentru familia lor

1
De Maria Constantin
30 iul. 2023

Surse din familia regala britanica au explicat de ce ducesa Kate nu a urmat traditia monarhiei in privinta cresterii si educarii copiilor.

Printul si Printesa de Wales s-au abatut in multe randuri de la linia familiei regale britanice in cresterea copiilor. Si n-au facut-o in mod gratuit, pur demonstrativ, ci pentru ca au simtit tot timpul ca trebuie sa fie cat mai apropiati de copiii lor, chiar daca acest lucru intra in contradictie cu principiile si indatoririle monarhiei.

William si Kate fac lucrurile asa cum doresc de la nunta lor din 2011, cand printesa a incalcat traditia de 350 de ani, iar William s-a abatut de la un rol important, scrie Marie Claire.

De-a lungul anilor, cei doi au avut grija sa ramana apropiati si sa se implice in educatia celor trei copii – Printul George, Printesa Charlotte si Printul Louis – si nu si-au ascuns dorinta ca acestia sa fie crescuti cat mai normal cu putinta.

Potrivit unor surse din familia regala, William si Kate i-au cerut permisiunea regretatei regine Elisabeta a II-a sa-si puna familia pe primul loc, inaintea indatoririlor lor regale.

Potrivit People, au facut primii pasi, dandu-le copiilor mai multe roluri publice si sarcini regale in ultimele 12 luni. Dupa incoronarea Regelui Charles anul acesta, William si Kate au spus ca sunt constienti ca George, care a primit rolul de paj la ceremonie, s-a aflat sub o mare presiune, dar sunt convinsi ca a fost pregatit.

Cum a raspuns Printesa Kate cand i s-a spus ca e norocoasa cu un sot ca William

O sursa a spus pentru publicatia citata ca motivul pentru care copiii cuplului sunt mai vizibili in public acum se datoreaza faptului ca parintii lor si-au dorit sa le asigure un sentiment al normalitatii si au convenit sa puna familia pe primul loc, cu acordul reginei.

„De-a lungul generatiilor, familiile regale nu au avut sansa de a primi aceasta baza corecta, dar ei au primit-o”, a spus sursa mentionata.

„Venind dintr-un alt mediu, ea (Kate, n.r.) apreciaza importanta de a avea o famile obisnuita. Nu a fost crescuta intr-un mod aristocratic in care iti vezi copiii cate putin in fiecare zi”, a explicat o alta sursa.

Printul William, al doilea in linia succesiunii la tronul Marii Britanii, a cunoscut-o pe Catherine Elizabeth Middleton in 2001. Logodna lor a fost anuntata in noiembrie 2010. Nunta lor a avut loc pe 29 aprilie 2011. Ei au trei copii – printul George, printesa Charlotte si printul Louis.

Foto: Instagram/@theroyalfamily