Cum a incalcat Kate Middleton traditia familiei regale prin felul in care isi creste copiii

1
De Maria Constantin
19 apr. 2023

Printesa de Wales a spus mereu ca familia este prioritatea ei. Si demonstreaza in fiecare zi ca nu uita acest lucru.

William si Kate Middleton au vorbit in mai multe randuri cu toata deschiderea despre modul in care isi cresc cei trei copii – Printul George, Printesa Charlotte si Printul Louis. Cu toate limitele traditiei regale, ei cauta sa le ofere o viata cat mai normala copiilor, lucru care de multe ori o lua prin surprindere pe regretata regina Elisabeta a II-a cand ii vizita la Norfolk.

Insa felul altruist in care Kate isi creste copiii atrage atentia, noteaza editia britanica a revistei Marie Claire.

In 2016, de pilda, ea a sfidat traditia regala lipsind de la parada de Ziua Sfantului Patrick de la Mons Barracks in Aldershot. William a fost prezent singur la acel eveniment, dupa ce Palatul Kensington a emis un comunicat pentru a confirma ca sotia lui nu va fi prezenta pentru ca are familia ca prioritate. Printul George avea atunci doi ani, iar Printesa Charlotte se apropia de prima sa aniversare.

„Ducesa s-a bucurat foarte mult de ocaziile in care a putut participa, dar Ducele este colonel al regimentului si abia asteapta sa intalneasca Garzile Irlandeze cu trifoiul lor”, a transmis resedinta fostilor duci de Cambridge, actualmente printi de Wales.

„Desi Ducesa l-a insotit pe Duce in fiecare an de la numirea lui in 2012 si o va face si in viitor, anul acesta din pacate nu a putut intrucat isi prioritizeaza timpul pentru copiii sai inainte de turneul de luna viitoare din India si Buthan”, se mai arata in comunicatul mentionat.

Kate Middleton a trebuit sa faca un test de fertilitate inainte de a se casatori cu Printul William

Intrucat turneele regale pot fi destul de lungi, Kate a decis sa petreaca mai mult timp cu copiii ei inaintea unei calatorii oficiale.

Printesa a marturisit intr-un episod al podcastului „Happy Mum”, realizat de Giovanna Fletcher, ca mentinerea unui echilibru intre indatoririle regale si viata de familie a fost o provocare constanta. „Te indoiesti tot timpul de deciziile tale si de propriile judecati si lucruri de genul acesta si cred ca acest lucru incepe din momentul in care ai un copil”, a spus ea.

Foto: Instagram/@theroyalfamily