Printul Charles isi doreste ca Harry si Meghan sa revina in familia regala, potrivit unui expert

1
De Denisa Toma
8 iul. 2022

Printul Harry si Meghan Markle au renuntat in anul 2020 la indatoririle regale si s-au mutat in California, Statele Unite.

Ultimii ani au fost unii marcati de diferite probleme in familia regala. Printre acestea se numara interviul incendiar acordat de Ducii de Sussex lui Oprah Winfrey sau faptul ca Regina Elisabeta si Printul Charles au asteptat un an ca sa o cunoasca pe Lilibet, cel de-al doilea copil al cuplului, care s-a nascut in America.

Cu toate acestea, familia regala este pregatita sa-i primeasca inapoi „cu bratele deschise” pe Harry si Meghan, potrivit unui expert regal.

De ce motto-ul „Nu te plange, nu explica” al Reginei Elisabeta este secretul domniei sale de 70 de ani

Tina Brown, autoarea cartii „The Palace Papers”, este de parere ca Printul Charles, tatal lui Harry, isi va dori si „va avea nevoie” de Ducii de Sussex atunci cand va deveni Regele Angliei, pentru ca cei doi sunt considerati a fi foarte importanti pentru imaginea familiei.

Mai mult, experta spune ca Regina „s-a saturat” de dramele care au tot aparut in ultima perioada si isi doreste sa-si vada familia unita.

Relatia dintre Regina Elisabeta a II-a si Lilibet, fiica printului Harry, este „karmica si speciala”, spun astrologii

„Parerea mea este ca Charles isi va dori ca ei sa se intoarca – de fapt, va avea nevoie ca ei sa se intoarca – pentru ca Harry si Meghan sunt valorosi pentru repertoriul regal, sincera sa fiu”, a declarat autoarea in podcastul Royally Obsessed, citata de marieclaire.co.uk.

„Au o atractie fata de tineri care a fost foarte, foarte puternica in tara”, a adaugat experta.

Tina Brown nu este singura care considera ca Meghan si Harry au sanse mari sa revina pe scena Casei Regale Britanice. Kate Nicholls, un alt specialist regal, este de parere ca Printul Charles isi va dori sa petreaca si mai mult timp alaturi de nepotii sai, mai ales dupa intalnirea emotionanta cu Lilibet, din luna iunie.

Printul William a fost „ingrijorat” de intrarea ducesei Meghan Markle in familia regala

„Isi iubeste fiul si isi doreste sa-si ierte fiul pentru tot. Vrea sa isi repare relatia si sa mearga mai departe”, a declarat experta.

„O mare parte din aceasta dorinta este data de faptul ca vrea sa fie bunic si sa-si vada nepotii. Ar putea insemna mai multe calatorii transatlantice, dar vrea sa se bucure de aceasta experienta. Charles este destul de intristat de faptul ca nu ii vede suficient pe Archie si Lilibet”, a adaugat Nicholls.

Inca nu a fost confirmat faptul ca Harry si Meghan se vor intoarce in viitor in Marea Britanie impreuna cu cei doi copii, cu toate acestea au existat speculatii ca Ducii de Sussex ar putea avea o relatie la distanta daca Harry decide sa-si imparta timpul intre Anglia si America.

Foto: Instagram/@theroyalfamily