Relatia dintre Regina Elisabeta a II-a si Lilibet, fiica printului Harry, este „karmica si speciala”, spun astrologii

1
De Teodora Tirca
7 iun. 2022

Exista legaturi spirituale puternice intre regina Angliei si stranepoata ei draga, Lilibet Diana.

In cazul in care nu stiai deja, Meghan Markle si Printul Harry si-au numit fiica „Lilibet” dupa Regina insasi, „porecla” dupa care o striga sotul ei, Printul Philip. Pe langa nume, astrologii spun ca exista intre ele o compatibilitate cosmica, o legatura mult mai profunda decat transmiterea unui nume.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lilibet Mountbatten-Windsor (@lilibet.mountbattenwindsor)

Regina si-a intalnit in sfarsit stranepoata in timpul Jubileului Reginei din 2 iunie, ceea ce inseamna ca relatia lor a fost pusa oficial in miscare. Din punct de vedere astrologic, Regina este un Taur rabdator si pragmatic, in timp ce Lilibet este un Geaman inteligent si energic, ceea ce teoretic, le face o combinatie incompatibila. Cu toate astea, Regina a primit-o pe Lilibet extrem de bine, iar relatia lor a fost de la inceput una plina de tandrete de iubire. Iar astrologii cred ca pot vedea asta in hartile lor astrale.

Regina Elisabeta a II-a s-a nascut pe 21 aprilie 1926, la 2:40 a.m. in Mayfair, Londra (Regatul Unit). Stranepoata ei, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, s-a nascut pe 4 iunie 2021, la 11:40 a.m., in Santa Barbara, California.

Cu un soare Gemeni, o luna in Berbec si un ascendent in Leu, Lilibet este probabil un mostenitor curajos al tronului; un copil cu o energie mare si un inteligenta ascutita. Pe de alta parte, regina Elisabeta a II-a are un soare in Taur, luna in Leu si ascendent in Capricorn, ceea ce inseamna ca Lilibet are probabil o personalitate mult mai inflacarata decat strabunica ei stabila, echilibrata si cu picioarele pe pamant.

Lilibet va lua probabil multe decizii importante de-a lungul vietii, folosindu-si comportamentul revolutionar – daca va avea sansa, va schimba monarhia pe masura ce se maturizeaza. Desi Reginei tinde sa-i placa traditia – la urma urmei, are un Capricorn in astrograma – ea intelege nevoia de schimbare, pentru ca are luna in Leu, un semn ce tinde ca din cand in cand sa „zguduie” lucrurile.

Shakira si Gerard Piqué s-au despartit dupa 12 ani impreuna

Interesant este ca regina e mult mai conectata cu Lilibet decat se crede. Ascendentul in Leu din harta natala a lui Lilibet se aliniaza cu luna in Leu a Reginei Elisabeta, ceea ce inseamna ca au o atractie aproape magnetica una catre cealalta. Ceea ce regina simte in interior, stranepoata ei va putea exprima in numele ei. Emotiile pe care regina le poate pastra imbuteliate sunt exprimate prin existenta lui Lilibet. Cu toate acestea, ambele harti natale dezvaluie o intelegere profunda a comportamentului regal pe care trebuie sa-l sustina in viata lor. Regina intelege necesitatea monarhiei, iar Lilibet ii va calca pe urme, impartasind un profund respect si mandrie pentru mostenirea lor. Impreuna, s-ar putea chiar sa gaseasca o modalitate de a o face mai puternica!

Foto: Instagram/@sussexroyal