Shakira si Gerard Piqué s-au despartit dupa 12 ani impreuna

1
De Teodora Tirca
6 iun. 2022

Atunci cand un cuplu de lunga durata de la Hollywood se desparte, parca ne pierdem putin speranta in trainicia relatiilor de iubire. Shakira si Piqué pareau uniti pe viata, dar nu au putut depasi anumite obstacole.

Shakira si partenerul ei, Gerard Piqué, s-au despartit.

„Regretam sa confirmam ca ne despartim”, a spus cuplul intr-o declaratie comuna sambata. „Cerem intimitate in acest moment pentru bunastarea copiilor nostri, care sunt prioritatea noastra maxima. Va multumim anticipat pentru intelegere si respect.”

Cuplul – care au doi fii, Milan, 9 ani si Sasha, 7 – si-a confirmat prima data relatia in martie 2011. S-au intalnit pe platoul videoclipului ei pentru „Waka Waka (This Time for Africa),” care a servit drept melodia oficiala a Cupei Mondiale FIFA 2010.

Vestea despartirii lor vine dupa ce publicatia de stiri spaniola El Periodico a raportat ca fotbalistul, in varsta de 35 de ani, locuieste din nou in casa lui din Barcelona – si departe de Shakira, de 45 de ani, si de copii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Shakira (@shakira)

Fanii aduc in discutie si versurile triste ale celei mai noi piese a Shakirei cu Rauw Alejandro, intitulata „Te Felicito”.

„Pentru a te completa m-am rupt in bucati/M-au avertizat, dar nu am fost atenta”, canta ea. „Mi-am dat seama ca pentru nu a fost real/A fost picatura care a revarsat paharul/Nu-mi spune ca iti pare rau, pari sincer, dar te cunosc bine si stiu ca minti.”

In februarie, in timpul unei aparitii la podcastul Planet Weirdo cu Holly H, ea a spus ca, din cauza educatiei lor diferite, fostul cuplu nu s-a inteles cu privire la punctualitate – ceea ce, uneori a dus la certuri.

„Saracul meu sot, iubitul meu, tatal copiilor mei, cum vrei sa-i spui, trebuie sa ma astepte atat de mult. S-a saturat sa astepte”, a spus ea razand. „Pentru ca timpul Columbiei nu este acelasi cu cel al Spaniei”.

Cuplul a sarbatorit impreuna si Ziua Indragostitilor anul acesta, iar Shakira a distribuit o fotografie pentru a marca ocazia pe retelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Shakira (@shakira)

De-a lungul anilor, cuplul a facut aparitii sporadice pe covorul rosu impreuna, iar Shakira l-a sustinut la jocurile sale de fotbal – adesea aducand copiii cu ea.

Foto: Shutterstock.com