Shakira si Lewis Hamilton sunt tot mai apropiati: Cele doua staruri au petrecut un weekend impreuna

1
De Georgiana Dorobantu
7 iun. 2023

Shakira si pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton alimenteaza zvonurile cu privire la o posibila relatie amoroasa.

Cantareata columbiana si pilotul britanic s-au intalnit pentru prima data luna trecuta, in Miami. Recent, cele doua staruri au luat cina impreuna in Barcelona, alaturi de cativa prieteni.

Din grupul lor au facut parte cantaretul Mustafa The Poet si amicul lui Kendall Jenner, Fai Khadra. Ei au sarbatorit reusita lui Hamilton, care a incheiat duminica pe locul doi Grand Prix-ul spaniol.

La un moment dat, multiplul campion mondial si-a pus bratul in jurul taliei cantaretei, in timp ce faceau o fotografie de grup, care a fost postata de Mustafa pe Instagram Story, potrivit Page Six.

Shakira, in varsta de 46 de ani, a purtat o rochie albastra cu decolteu adanc, iar Hamilton, de 38 de ani, a ales o tinuta casual, cu un tricou alb si o pereche de pantaloni bej.

Weekendul trecut, Hamilton a glumit ca trebuie sa-si gaseasca o iubita „latino”

Aflat pe scena impreuna cu colegul sau de la Mercedes, George Russell, Hamilton a spus „Trebuie sa-mi gasesc o latina”.

Russell, care este logodit cu modelul spaniol Carmen Montero Mundt, a raspuns: „Ai fost singur prea mult timp.”

Shakira a plecat definitiv din Barcelona, dupa despartirea de Pique. Artista a primit un ordin de evacuare din partea fostului socru

Fanii au reactionat imediat la video-ul postat pe Twitter, facand referire la Shakira.

„Shakira, Shakira”, a raspuns unul dintre fani, cu aluzie la una dintre piesele cantaretei.

„Cred ca el chiar o place pe Shakira”, a comentat o alta persoana.

Ziua urmatoare, cantareata a fost prezenta la Grand Prix-ul desfasurat in Spania si a urmarit cum Hamilton si Russell au obtinut locul doi, repectiv locul trei, in spatele campionului mondial Max Verstappen.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Shakira (@shakira)

„E placut sa fiu din nou in Barcelona”, a scris Shakira intr-o postare pe Instagram in care a adaugat o fotografie in care apare purtand un top Versace, fusta mini alba si pantofi sport cu platforma.

Cantareata, care este mama a doi copii, a fost vazuta cu o luna in urma pe un iaht, alaturi de un grup de prieteni, printre care se numara si Hamilton. Intalnirea a avut loc dupa Grand Prix-ul de la Miami.

Shakira se destainuie. De ce a compus cantecul viral pentru Piqué. 3 detalii pe care nu le-ai observat in melodia razbunarii

Potrivit publicatiei citate, cei doi s-au cunoscut in Miami, la scurt timp dupa cursa, si s-au reintalnit la petrecerea de pe iaht, cateva zile mai tarziu.

Shakira este in prezent singura, dupa despartirea dramatica de fotbalistul Gerard Piqué, tatal celor doi copii ai sai.

Ea a anuntat despartirea de fotbalistul in varsta de 36 de ani in iunie 2022, dupa ce s-a aflat ca acesta a inselat-o cu actuala lui iubita, modelul Clara Chia Marti.

Shakira a anuntat in luna aprilie ca pleaca definitiv din Barcelona si se muta in Miami, Statele Unite, alaturi de cei doi fii. Presa spaniola a scris la acea vreme ca artista in varsta de 46 de ani a primit un email prin care fostul socru ii cerea sa paraseasca locuinta familiei. Gestul acestuia a venit dupa ce ea a cantat melodia in care ii critica pe Pique si noua lui iubita in cadrul emisiunii lui Jimmy Fallon.

Foto: Instagram/Shakira; Instagram/Lewis Hamilton