Shakira il ataca din nou pe Pique: A inclus-o in noul ei videoclip pe bona copiilor, concediata de fostul partener

1
De Georgiana Dorobantu
22 sept. 2023

Shakira face din nou un gest care pare sa fie un atac la adresa fostului ei partener de viata, fotbalistul spaniol Gerrard Pique.

Cantareata a inclus-o in noul ei videoclip pe dadaca celor doi copii ai lor, pe care Pique a concediat-o fara sa-i plateasca nicio compensatie.

Starul columbian a lansat o noua melodie, impreuna cu formatia mexicana Fuerza Regida. Piesa in limba spaniola spune povestea unui muncitor care viseaza sa plece din oraselul in care traieste pentru a deveni un „patron cu potential”.

Cantareata a facut un gest considerat de fani drept un atac la fostul partener, prin decizia de a o include in videoclip pe Lili Melgar – dadaca pe care Pique ar fi concediat-o fara sa-i plateasca niciun salariu compensatoriu.

Shakira si Lewis Hamilton sunt tot mai apropiati: Cele doua staruri au petrecut un weekend impreuna

Filmat in Miami – acolo unde artista locuieste dupa despartirea de fotbalist – videoclipul il prezinta pe solistul trupei Fuerza Rgida ca un muncitor in fabrica.

Shakira, in varsta de 46 de ani, poarta in videoclip o rochie neagra cu franjuri si cizme peste genunchi, dar si un costum rosu, in timp ce calareste un cal care danseaza flamenco.

Cantareata a pastrat scena cu dadaca celor doi copii pentru final. Aceasta apare exact inainte ca videoclipul sa se incheie.

Vevo

„Cantecul asta este pentru tine, din moment ce nu ti-a fost platita indemnizatia de concediere/O alta porcarie, ca de obicei”, spune Shakira in versurile cantecului, facand referire la zvonurile potrivit carora Melgar ar fi fost concediata fara sa ii fie platita o indemnizatie.

Lili Melgar a lucrat ca bona pentru cei doi copii ai lui Shakira si Pique – Milan si Sasha – si a fost vazuta adesea alaturi de familie in vacantele petrecute in diferite locuri exotice.

Dadaca ar fi fost concediata de Pique fara plata compensatorie dupa ce aceasta i-ar fi spus cantaretei ca este inselata.

Fostul cuplu a confirmat despartirea dupa 11 ani de relatie in luna iunie a anului trecut, iar la scurt timp el a fost acuzat ca a inselat-o pe cantareata columbiana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

De atunci, sportivul a inceput o relatie cu modelul Clara Chia Marti, si a negat ca ar fi inselat-o pe Shakira.

Shakira si buclele ei iconice: cum le poti realiza si tu acasa?

Cantareata a facut aluzie la infidelitatea fostului partener in versurile melodiei „TQG”, spunand ca sufera atunci cand il vede pe Pique impreuna cu noua lui iubita, Clara Chia Marti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

Intr-un interviu acordat in luna iunie pentru editia in limba spaniola a revistei People, artista a dezvaluit cat de dificila a fost perioada in care a aflat ca partenerul ei de viata este infidel. Totul a coincis cu un accident suferit de tatal ei, William Mebarak Chadid.

„S-au intamplat toate odata”, isi aminteste artista detinatoare a unui Premiu Grammy. „Caminul meu se destrama. Eu aflam din presa ca am fost tradata in timp ce tatal meu era la terapie intensiva”, a declarat starul pop la inceputul verii.

Foto: Shutterstock