Shakira a plecat definitiv din Barcelona, dupa despartirea de Pique. Artista a primit un ordin de evacuare din partea fostului socru

1
De Georgiana Dorobantu
5 apr. 2023

Shakira a plecat definitiv din Barcelona dupa ce a fost nevoita sa paraseasca locuinta in care a trait alaturi de fostul partener, Gerard Pique, si cei doi copii ai lor.

Cantareata columbiana a primit un ordin de evacuare din partea tatalui lui Pique, potrivit surselor citate de The Mirror.

Presa spaniola a scris ca artista in varsta de 46 de ani a primit un email prin care fostul socru ii cerea sa paraseasca locuinta familiei. Gestul acestuia a venit dupa ce artista a cantat melodia in care ii critica pe Pique si noua lui iubita in cadrul emisiunii lui Jimmy Fallon.

Cantareata a fost fotografiata plangand intr-un magazin

Este vorba despre apartametul in care Shakira a locuit alaturi de familia ei si pe balconul caruia a plasat un manechin imbracat in vrajitoare, indreptat spre casa soacrei sale, care locuieste in apropiere.

Cantareata a fost fotografiata lunea trecuta plangand intr-un magazin, cu putin timp inainte de a se intoarce din New York in Barcelona, iar presa spaniola sustine ca ordinul de evacuare primit din partea fostului socru ar fi motivul pentru care vedeta a plans in public.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Shakira (@shakira)

Ea a postat un mesaj de adio pe Instagram, dupa ce a fost fotografiata plecand din orasul catalan impreuna cu cei doi copii ai sai, pentru a incepe o noua viata in Florida, Statele Unite.

Cantareata va petrece o vacanta scurta alaturi de cei doi fii – Milan, de zece ani, si Sasha, de opt ani – inainte ca acestia sa inceapa cursurile in cadrul unei scoli private din Miami.

Shakira se destainuie. De ce a compus cantecul viral pentru Piqué. 3 detalii pe care nu le-ai observat in melodia razbunarii

Publicatiile El Periodico si La Vanguardia au dezvaluit ca pe 13 martie Shakira a primit o notificare prin care i s-a cerut sa elibereze pana pe 30 aprilie casa din Esplugues de Llobrega, in care a continuat sa locuiasca dupa despartirea de Pique.

Ea a primit un mail semnat de Joan Pique, fostul sau socru, care se afla la conducerea companiei lui Pique si care detine proprietatea in care a locuit vedeta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Shakira (@shakira)

La inceputul saptamanii, Shakira a fost fotografiata in timp ce isi lua la revedere de la prieteni pe aeroportul din Barcelona.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @fansdeshakira50

„M-am stabilit in Barcelona pentru a le oferi fiilor mei stabilitate, aceeasi stabilitate pe care acum o cautam intr-un alt colt al lumii, aproape de familie, prieteni si aproape de mare. Astazi incepem un nou capitol in cautarea fericirii. Multumesc tuturor celor care au suferit alaturi de mine in Barcelona, orasul in care am invatat ca prietenia dureaza mai mult decat iubirea”, a scris artista in postarea de pe Instagram.

Shakira si Pique s-au despartit in luna mai a anului trecut, dupa 11 de relatie

Shakira, primele declaratii despre despartirea de Gerard Pique. Descrie totul in trei cuvinte: „Incredibil de dificil“

„Multumesc tuturor celor de acolo care m-au incurajat, mi-au sters lacrimile, m-au inspirat si m-au ajutat sa cresc. Multumesc fanilor mei spanioli, care m-au protejat intotdeauna cu iubirea si loialitatea lor”, a continuat ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Shakira (@shakira.172)

Cantareata a distribuit o fotografie cu aripa unui avion si capitala catalana care se observa de la inaltime. „Dar lucrurile nu sunt intotdeauna asa cum am visat sa fie. Uneori alergam, dar nu ajungem unde vrem”, a mai scris artista.

Shakira si Pique, care s-au despartit in luna mai a anului trecut dupa 11 de relatie, au confirmat in noiembrie ca au ajuns la o intelegere in privinta custodiei copiilor. Ei au avut o negociere maraton de 12 ore cu avocatii lor, iar apoi au semnat un acord la un tribunal din Barcelona.

In intelegere este prevazut ca Pique, care are in prezent o relatie cu modelul Clara Chia, de 24 de ani, va petrece sarbatorile impreuna cu copiii.

Shakira si-a dorit sa se muta in Miami, acolo unde a locuint inainte de a forma un cuplu cu fotbalistul american si unde se afla o parte a familiei ei.

Foto: Shutterstock