Shakira se destainuie. De ce a compus cantecul viral pentru Piqué. 3 detalii pe care nu le-ai observat in melodia razbunarii

1
De Cristiana Astefanoaiei
17 ian. 2023

Shakira a revenit cu o noua melodie, dupa o pauza muzicala, si a dat lovitura! Pe langa faptul ca suna fresh, piesa este un mesaj (deloc subtil) catre fostul ei, Gerard Piqué , si actuala lui iubita Clara Chia.

25 de milioane de vizualizari in doar 2 ore de la lansare. 122 de milioane de vizualizari la patru zile dupa ce a aparut. Un fenomen, asa am putea descrie noua melodie a cantaretei Shakira, lansata in colaborare cu DJ-ul argentinian, BZRP.

Videoclipul este simplu, filmat in studioul de inregistrari, lasand loc mesajului sa straluceasca. Shakira arata la fel de bine ca intotdeauna, purtand un sutien roz si o jacheta tip bomber.

Am putea sa-i spunem varianta muzicala a rochiei razbunarii purtata de Printesa Diana, dupa ce a fost facut public faptul ca era inselata. La fel ca printesa inimilor, Shakira devine regina internetului cu aceasta melodie in care spune adevarul despre relatia ei!

Tot ce trebuie sa stii despre „rochia razbunarii”, tinuta sexy purtata de Printesa Diana in ziua in care Charles a recunoscut a fost infidel

Shakira a spus adevarul despre ultima sa melodie, dedicata lui Piqué

Piesa a devenit imediat virala pe toate retelele de socializare. Mesajele evidente, dar si cele ascunse, au fost disecate de publicul larg.

La cateva zile dupa lansare, Shakira a scris, intr-o postare pe Instagram, motivul pentru care a lansat melodia razbunarii.

„Ceea ce pentru mine a fost un catharsis, nu am crezut niciodata ca va ajunge direct pe primul loc in lume, la 45 de ani si in limba spaniola.

Vreau sa imbratisez milioanele de femei care se ridica impotriva celor care ne fac sa ne simtim nesemnificative.

Femei care sustin ceea ce simt si gandesc si care ridica mana atunci cand nu sunt de acord, chiar daca altii ridica din sprancene.

Ele sunt inspiratia mea.

Iar aceasta realizare nu este a mea, ci a noastra, a tuturor.

Trebuie sa ne ridicam de 70 de ori 7.

Nu asa cum ne spune societatea, ci asa cum vrem noi, astfel incat sa mergem inainte pentru copiii nostri, pentru parintii nostri si pentru cei care au nevoie de noi si isi pun sperantele in noi.”

„7 lectii dificile pe care le-am invatat dintr-o relatie toxica”. Povestea unei femei care si-a redobandit libertatea

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

3 lucruri pe care nu le-ai observat in melodia cantaretei Shakira

Melodia in sine este, evident, un diss track, cum se numeste in engleza, adica un cantec-atac catre cineva. In acest caz, cei vizati sunt Gerard Piqué si Clara Chia.

Cei doi au ramas impreuna, dupa ce au fost amanti, pe vremea cand fotbalistul inca era impreuna cu Shakira.

Internautii au observat imediat detaliile din melodie. De exemplu, jocurile de cuvinte din cadrul versurilor: “Yo solo hago música perdón que te salpique” (“eu doar fac muzica care te stropeste”) sau “Tiene nombre de persona buena, Claramente es igualita que tu” (“are un nume de persoana buna, este clar ca tine”).

Un detaliu mai putin observat este faptul ca, atunci cand Shakira canta versul: “Eu fac cat doua de 22”, melodia este fix la minutul 2.22. Acesta este un semn ca nimic nu e lasat la voia intamplarii si totul a fost pregatit astfel incat melodia sa transmita mesajul dorit.

Shakira, primele declaratii despre despartirea de Gerard Pique. Descrie totul in trei cuvinte: „Incredibil de dificil“

De asemenea, versul “ai schimbat un Rolex pe un Casio” a dat nastere unui adevarat fenomen pe internet. Raspunsul lui Piqué a fost prin a semna un contract de sponsorizare cu producatorii de ceasuri Casio. Acesta a profitat de ocazie pentru a preciza ca “un Casio tine o viata”. Totusi, dupa aceasta miscare de marketing, actiunile la bursa ale firmei au scazut dramatic, semn ca nu a fost pe placul publicului asocierea cu fotbalistul infidel.

Pe Tik Tok, mai multi creatori de continut au viralizat subiectul, explicand exact ce semnificatie are piesa.

@pattypopculture🤬THEIR ANGRIEST DISSTRACK WRITTEN ABOUT AN EX🤬 Part 6: Shakira♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs – Skittlegirl Sound

Cu siguranta, in acest moment, femei din toata lumea au pe repeat melodia cu un mesaj acid, dar empowering, pentru a nu accepta nimic care este sub valoarea noastra!

Tie iti place aceasta piesa lansata de Shakira?

Foto: Getty Images.