Shakira spune ca e bine sa nu aiba sot: „Ma tragea in jos”

1
De Teodora Tirca
22 mart. 2024

Shakira a vorbit despre cum se simte sa fie o mama singura in timpul unui interviu cu Apple Music 1.

Shakira se bucura de independenta ei.

Intr-un interviu cu Zane Lowe la Apple Music 1, cantareata „She Wolf”, in varsta de 47 de ani, a vorbit despre cum faptul ca este o mama singura si traieste departe de Barcelona a ajutat-o ​​sa-si promoveze arta.

In timp ce invata sa colaboreze cu Gerard Piqué pentru cresterea copiilor, ea se straduieste sa gaseasca un echilibru, relateaza People. Shakira si Piqué au avut o relatie de 11 ani pana la despartirea lor din 2022. Ei au impreuna doi baieti – Milan, 11 ani, si Sasha, 9 ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Shakira (@shakira)

„Pana acum relatia mea cu munca a fost una de dragoste si ura, pentru ca de fiecare data cand a trebuit sa merg in studio pentru a inregistra, am esuat”, isi aminteste ea. „Am simtit ca imi las familia nesupravegheata. Au fost momente cand chiar nu mi-a placut. Stii, m-am simtit vinovata. M-am simtit sfasiata.”

Shakira mai spune ca si-a pus cariera „in asteptare” pentru fostul Gerard Piqué: „Am facut o multime de sacrificii pentru dragoste”.

Acum copiii ei sunt mai mari si traieste in Miami, asa ca lucrurile stau altfel, „chiar daca este mai dificil pentru ca acum sunt responsabila de acesti doi copii care depind atat de mult de mine. Si sunt o mama singura, nu am un sot acasa care sa ma ajute.”

Vedeta latino-pop crede ca lucrurile se misca mai bine in cariera ei datorita faptului ca este singura.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Shakira (@shakira)

„Intr-un fel, este bine sa nu am un sot pentru ca… asta ma tragea cumva in jos”, spune ea. „Acum imi vine sa lucrez. Am chef sa scriu cantece, sa fac muzica. Este o nevoie compulsiva a mea pe care nu o simteam inainte.”

Shakira isi lanseaza astazi al 12-lea album de studio, Las Mujeres Ya No Lloran (Women Don’t Cry Anymore). Acesta va marca primul ei album lansat in sapte ani.

Potrivit unui comunicat de presa, albumul este o dovada a „rezilientei si fortei Shakirei si a puterii muzicii de a transforma chiar si cele mai grele experiente in momente pretioase”.

„Crearea acestui album a fost un proces alchimic. In timp ce scriam fiecare melodie, ma reconstruiam. In timp ce le cantam, lacrimile mele s-au transformat in diamante, iar vulnerabilitatea mea in forta”, a mai spus artista in timpul interviului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Shakira (@shakira)

LP-ul de 16 piese va cuprinde opt melodii nemaiauzite pana acum, un remix si sapte single-uri lansate anterior, precum „Music Sessions Vol. 53” cu Bizarrap, „TQG” cu Karol G, „Te Felicito” cu Rauw Alejandro si „Copa Vacia” cu Manuel Turizo.

Foto: depositphotos.com