Shakira are o relatie cu Lucien Laviscount, actorul britanic din „Emily in Paris”

1
De Georgiana Dorobantu
4 apr. 2024

Shakira are o relatie cu Lucien Lavinscout, dupa ce actorul din „Emily in Paris” a aparut in noul sau videoclip.

Insa noua sa relatie ii ingrijoreaza pe prietenii cantaretei, care considera ca actorul este in cautarea celebritatii.

Apropierea dintre ei in noul videoclip pentru melodia „Punteria” a cantaretei columbiene a dus la aparitia speculatiilor ca cei doi formeaza un cuplu.

Cum a comentat Shakira zvonul despre borcanul cu gem care i-ar fi dat de banuit ca Piqué o insela

In prezent, apropiatii lor au confirmat ca sunt impreuna, dar nu sunt „prea implicati” in relatie. Prietenii cantaretei in varsta de 47 de ani se tem ca actorul britanic i-ar putea frange inima artistei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

„Shakira este disperata sa se indragosteasca – dar prietenii ei isi fac griji pentru ca Lucien si-a croit un drum in lumea celebritati avand relatii cu femei celebre, dar nu la fel de celebre precum Shakira”, a declarat o sursa pentru Daily Mail.

„Prietenii ei se tem ca el isi doreste doar ca oamenii sa ii cunoasca numele, iar ea ii ofera asta. Se intalnesc, dar inca nu sunt prea implicati in relatie”, a mai spus sursa.

Shakira spune ca e bine sa nu aiba sot: „Ma tragea in jos”

Acestia sustin ca ea nu a trecut cu adevarat peste relatia cu fostul partener, fotbalistul Gerard Pique, si toti cei din jurul ei „stiu ca Lucien este doar o distractie”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

Shakira, care are doi fii – Milan, de 11 ani, si Sasha, de noua ani – cu Gerard, l-a intalnit pe actorul britanic in luna februarie, pe platoul de filmare al noului ei videoclip, in care el interpreteaza rolul iubitului sau.

Intr-o scena, cei doi apar imbratisati, iar in alta Lucien apare aproape gol, cu o bucata de material care ii acopera zona intima, in timp ce Shakira ii tine capul in poala si ii sterge pieptul de sange, dupa ce l-a ranit cu o sageata.

La cateva zile dupa lansarea videoclipului, ei au fost vazuti luand cina la restaurantul italian Carbone din New York.

Inainte de cantareata columbiana, Lucien a avut o relatia cu Kerry Katona, fosta membra a trupei Atomic Kitten.

Shakira nu credea ca se va desparti vreodata de Gerard Piqué

Lucien si Kerry s-au cunoscut in 2011, in emisiunea Celebrity Big Brother, cand el avea 19 ani, iar ea 31. Au fost filmati sarutandu-se si tinandu-se in brate, si au continuat relatia dupa ce au parasit casa Big Brother.

Kerry a vorbit recent despre aventura cu Lucien si a declarat pentru revista OK!: „Lucien era foarte fermecator cand l-am cunoscut in casa Celebrity Big Brother si ne-am simtit bine impreuna, dar el nu a fost niciodata in mod oficial iubitul meu.”

Shakira, care a obtinut anul trecut, in ultimul moment, o intelegere cu procurorii spanioli pentru a evita inchisoarea pentru evaziune fiscala, a avut o relatie de 11 ani cu fotbalistul spaniol Gerard Pique, de care s-a despartit in vara anului 2022, dupa ce a aflat ca o insela.

De atunci, el formeaza un cuplu cu modelul Clara Chia Marti, in varsta de 26 de ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

Recent, Shakira a vorbit despre faptul ca vrea sa-si „reconstruiasca” viata dupa despartirea de fotbalist si a dezvaluit ca si-a canalizat durerea in cel de-al 12-lea album al ei, „Las Mujeres Ya No Lloran”.

„Erau atat de multe parti ale vietii mele care s-au destramat in fata ochilor mei si a trebuit sa ma reconstruiesc intr-un fel, sa adun oasele de pe podea si sa le pun la loc. Iar adezivul care a tinut totul laolalta a fost muzica”, a declarat artista pentru Time.

„Pentru o perioada lunga de timp mi-am pus cariera pe pauza, pentru a fi alaturi de Gerard, ca el sa joace fotbal. Am facut multe sacrificii pentru iubire”, a mai spus cantareata.

Foto: Instagram/Shakira