Cum a comentat Shakira zvonul despre borcanul cu gem care i-ar fi dat de banuit ca Piqué o insela

1
De Maria Constantin
3 apr. 2024

In presa s-a scris ca artista columbiana si-a dat seama ca sotul ei avea o aventura cand a observat un detaliu ciudat. Iata ce a avut vedeta de spus despre asta.

De fiecare data cand se aude despre despartirea unui cuplu celebru, incep sa dea navala zonurile: o multime de speculatii se infiripa din nimic, apoi suvoiul nu se mai opreste. Asa a fost si in cazul divortului dintre Shakira si Piqué, in 2022.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Just Jared (@justjared)

Intr-un interviu publicat de The Sunday Times, cantareata columbiana a vorbit despre provocarile pe care le-a infruntat dupa acest eveniment din viata ei si a discutat despre cum este viata sa ca mama singura. „Am grija de acesti doi copii, acesti micuti care depind de mine si sunt o mama singura. Nu am un sot acasa care sa ma ajute cu ceva”, a spus ea.

Mai mult, vedeta a vorbit si despre zvonul conform caruia si-ar fi dat seama ca fostul ei sot o insela cand s-a intors acasa dintr-o calatorie si a observat ca din frigider lipsea un borcan de gem. Un detaliu care nu ar fi atras atentia multor persoane, dar care pentru ea ar fi fost un semnal de alarma – stiind ca sotul si copiii sai nu mancau acel gem, acest amanunt i-a starnit suspiciuni.

Daca suna ca un scenariu de film, atunci este si pentru ca se pare ca in aceasta versiune nu-i niciun dram de adevar, scrie Marie Claire. Jurnalistul care i-a luat interviul cantaretei columbiene a povestit ca a abordat acest subiect, insa ea i-a spus ferm ca nu stie despre ce vorbeste si a subliniat ca nu este adevarat.

Shakira spune ca e bine sa nu aiba sot: „Ma tragea in jos”

Cu toate acestea, desi Shakira insista ca nu s-a intamplat asa ceva, fanii ei inca nu accepta ca este doar fictiune. „Ei bine, aleg sa cred ca e adevarat”, a scris cineva.

„Un mod de a distruge distractia”, a scris altcineva.

Shakira si Piqué s-au cunoscut in 2010 in timpul realizarii videoclipului imnului oficial al Cupei Mondiale la fotbal din Africa de Sud, „Waka Waka”. Cei doi au devenit parinti in 2013, cand s-a nascut fiul lor Milan. In 2015 s-a nascut al doilea lor copil, tot un baietel, Sasha.

Cele doua staruri s-au despartit in 2022. „Intr-un fel e bine sa n-am un sot fiindca pe mine m-a tras in jos. Acum simt ca lucrez, ca scriu piese, ca fac muzica, e o nevoie compulsiva pe care nu o aveam inainte”, a spus Shakira a spus intr-un interviu recent.

Foto: depositphotos.com