Shakira nu credea ca va „supravietui” dupa despartirea de Pique: „Caminul meu se destrama, in timp ce tatal meu era la terapie intensiva”

1
De Georgiana Dorobantu
29 iun. 2023

Shakira era convinsa ca „nu va supravietui” atunci cand a aflat, in timp ce tatal ei se afla la terapie intensiva, ca Gerard Pique a „tradat-o”.

„A venit in Barcelona sa ma consoleze pentru ca eram consumata de tristete din cauza despartirii”, a spus cantareata despre tatal sau, William Mebarak Chadid, intr-un interviu pentru editia in limba spaniola a revistei People.

Shakira, in varsta de 46 de ani, a explicat ca tatal sau, Chadid, de 91 de ani, a cazut si „s-a ranit grav” in timpul ceremoniei pentru prima comuniune a fiului ei, Milan.

„S-au intamplat toate odata”, isi aminteste artista detinatoare a unui Premiu Grammy. „Caminul meu se destrama. Eu aflam din presa ca am fost tradata in timp ce tatal meu era la terapie intensiva”, a declarat ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

Shakira spune ca nu a putut apela la tatal sau, pe care il considera „cel mai bune prieten” al ei, pentru „sfaturile de care avea atat de multa nevoie” la acea vreme.

„Barbatul pe care l-am iubit intreaga mea viata, tatal meu, ma parasea atunci cand aveam cea mai mare nevoie de el”, a marturisit cantareata.

Shakira si Lewis Hamilton sunt tot mai apropiati: Cele doua staruri au petrecut un weekend impreuna

Acum, pe masura ce Chadid se recupereaza, Shakira ii lauda „rezilienta”, dar mariajul de durata dintre el si mama ei, Nidia Ripoll Torrado.

„Amandoi au fost o reflexie a acelui vis care nu a devenit realitate pentru mine. Dar sper ca vor fi un model pentru copiii mei”, a spus artista, care este mama a doi baieti – Milan, de zece ani, si Sasha, de opt ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

Shakira si Gerard Pique, in varsta de 36 de ani, au impartit responsabilitatile parintesti dupa despartirea din iunie 2022, care a survenit dupa ce au aparut zvonurile cu privire la infidelitatea fotbalistului spaniol.

Cantareata, care de atunci s-a mutat in Miami, a facut aluzie la infidelitatea fostului partener in versurile melodiei „TQG”, spunand ca sufera atunci cand il vede pe Pique impreuna cu noua lui iubita, Clara Chia Marti.

Shakira se destainuie. De ce a compus cantecul viral pentru Piqué. 3 detalii pe care nu le-ai observat in melodia razbunarii

Ea l-a criticat pe fotbalist si in interviurile pe care le-a acordat ulterior. In emisiunea lui Jummy Fallon Shakira a spus ca suportat multe in timpul relatiei cu el.

Pe de alta parte, Pique s-a declarat „fericit” si a spus ca nu are de gand „sa-si ceara scuze” dupa despartire.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

„Fac in continuare ce vreau”, a declarat el pentru publicatia El Pais in luna martie. „In ziua in care voi muri, voi privi in urma si sper ca voi fi facut intotdeauna ce am vrut. Vreau sa imi fiu fidel mie”, a declarat sportivul.

In timp ce relatia lui Pique cu Marti, noua lui iubita, pare sa reziste, Shakira se afla la inceputul unei relatii cu starul de Formula 1 Lewis Hamilton.

Ei au fost vazuti prima data la cursa Miami Grand Prix de luna trecuta, dar inca nu au confirmat daca formeaza un cuplu. Shakira a fost fotogtrafiata si alaturi de Tom Cruise, insa o sursa a declarat pentru Page Six ca artista „nu se simte atrasa” de actor.

Foto: Shutterstock