Shakira nu credea ca se va desparti vreodata de Gerard Piqué

1
De Maria Constantin
27 sept. 2023

Cantareata era convinsa ca nimic nu o va desparti de fostul ei sot pana la aparitia zvonurilor despre infidelitatea lui.

Shakira, care si-a anuntat despartirea de fotbalistul spaniol in iunie 2022, a vorbit cu sinceritate despre divortul lor dupa o relatie de 11 ani, intr-un interviu publicat saptamana trecuta de Billboard.

„Prioritatea mea au fost casa, familia mea, credeam in ‘pana cand moartea ne va desparti’. Am crezut in acest vis si am avut acel vis pentru mine, pentru copiii mei”, a spus ea pentru publicatia citata de Page Six.

Shakira si Piqué au doi copii – Milan, in varsta de 10 ani, si Sasha, in varsta de 8 ani.

Artista columbiana a adaugat ca a sperat sa aiba parte de o relatie pe viata, ca a parintilor ei, care sunt impreuna de 50 de ani. „Se iubesc ca in prima zi, cu o dragoste unica si irepetabila. Asa ca stiam ca e posibil. Si a fost mereu exemplul meu. Este ceea ce imi doream pentru mine si copiii mei, dar nu s-a intamplat”, a explicat ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Shakira (@shakira)

Reflectand asupra relatiei sale cu Piqué, cantareata in varsta de 46 de ani a povestit ca a pus cariera muzicala pe planul doi cand locuia cu acesta in Spania. „De fapt, ii eram dedicata lui. A fost foarte dificil pentru mine sa-mi urmez cariera profesionala cand eram in Barcelona”, a spus ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Shakira (@shakira)

Dupa ce s-a mutat in SUA, Shakira si-a tinut copiii departe de atentia presei: „Situatia cu presa a fost dificila pentru ei (in Barcelona). Aveam paparazzi la usa in fiecare zi. Aici sunt niste copii obisnuiti care se bucura de normalitate, asa cum ar trebui sa fie scoala: un paradis sigur in care sa fie ei insisi.”

Shakira nu credea ca va „supravietui” dupa despartirea de Pique: „Caminul meu se destrama, in timp ce tatal meu era la terapie intensiva”

Shakira si Piqué, in varsta de 36 de ani, si-au anuntat despartirea printr-o declaratie comuna difuzata anul trecut.

Page Six a scris atunci ca vedeta a fost devastata de zvonurile despre infidelitatea sotului ei, care ar fi inceput o relatie cu actuala lui iubita, Clara Chia Marti. Cantareata columbiana ar fi descoperit ca Piqué o insela cand a observat ca ii disparea din casa gemul ei preferat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Shakira (@shakira)

Dupa despartire, despre Shakira au aparut zvonuri ca ar avea o relatie cu un alt sportiv celebru. In iulie, ea a fost vazuta luand cina la Londra cu Jimmy Butler, jucatorul lui Miami Heat.

Anterior, s-a scris despre Shakira ca ar fi avut o relatie cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, cei doi fiind vazuti impreuna in Miami si la Barcelona.

Foto: Getty Images