Shakira, primele declaratii despre despartirea de Gerard Pique. Descrie totul in trei cuvinte: „Incredibil de dificil“

1
De Cristina Tudor
23 sept. 2022

Shakira a vorbit pentru prima data despre despartirea ei socanta de Gerard Pique dupa 12 ani si 2 copii impreuna.

In numarul din octombrie al revistei Elle, cantareata columbiana in varsta de 45 de ani a fost sincera despre cat de dificila a fost viata din cauza faptului ca relatia ei cu starul fotbalului in varsta de 35 de ani s-a incheiat.

Shakira – care are doi baieti cu Pique: Milan, in varsta de noua ani si Sasha, in varsta de sapte ani, a facut primele comentarii publice despre despartire, spunand: „Oh, este foarte greu sa vorbesc despre asta, mai ales ca este prima data cand abordez aceasta situatie intr-un interviu.”

Shakira descrie totul in 3 cuvinte: Incredibil de dificil!

„Am pastrat tacerea si am incercat sa procesez totul.

Hm, si da, este greu sa vorbesc despre asta, mai ales pentru ca inca trec prin asta si pentru ca sunt in ochii publicului si pentru ca separarea noastra nu este ca o separare obisnuita. Si a fost greu nu numai pentru mine, ci si pentru copiii mei. Incredibil de dificil.”, a spus Shakira.

Ea a continuat spunand ca atentia constanta asupra vietii ei personale a fost dificila pentru familia ei, mai ales ca ii este greu sa nu fie bombardata de mass-media si fani.

Shakira a explicat: „Deci este greu. Si am incercat sa ascund situatia in fata copiilor mei. Incerc sa o fac si sa-i protejez, pentru ca aceasta este misiunea mea numarul unu in viata.

Dar apoi aud lucruri la scoala de la prietenii lor sau dau peste niste stiri neplacute online si ii afecteaza, stii?”

Fostul cuplu si-a anuntat despartirea in iunie dupa o multi ani petrecuti impreuna, desi se parea ca Shakira nu a vrut ca relatia sa se incheie in acel moment si, deoarece Pique are deja o noua relatie cu studenta PR, Clara Chia Marti, in varsta de 23 de ani, multi se intrebau cum s-a terminat totul.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com