Tom Cruise a refuzat sa participe la Premiile Oscar ca sa nu se intalneasca cu Nicole Kidman, fosta lui sotie

Tom Cruise si Nicole Kidman
1
De Georgiana Dorobantu
15 mart. 2023

Tom Cruise nu a participat la Gala Oscar pentru a evita o „intalnire stanjenitoare” cu fosta lui sotie, Nicole Kidman, potrivit surselor apropiate de actor, citate de Daily Mail.

Desi filmul sau „Top Gun: Maverick” a fost nominalizat la categoria Cel mai bun film, Cruise a evitat sa-si faca aparitia la ceremonie pentru a nu da ochii cu fosta lui sotie, de care a divortat in urma cu 20 de ani.

Filmul lui Cruise a fost nominalizat la sase premii, inclusiv pentru Cel mai bun film.

Tom Cruise si Nicole Kidman s-au despartit in anul 2001, iar motivul separarii ar fost refuzul actritei australiene de a deveni membra a cultului scientologic, din care face parte Cruise.

Scientologia i-a despartit pe Tom Cruise si Nicole Kidman, sustine un fost membru de rang inalt al cultului

„Tom nu a fost acolo pentru ca ea era acolo si nu a vrut sa se intalneasca cu ea”, a declarat o sursa pentru Daily Mail.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nicole Kidman (@nicolekidman)

Insa sursele apropiate de Cruise sustin ca absenta lui „nu a fost una personala” si nu a fost nimic altceva decat o problema in programul lui, desi nu au confirmat sau infirmat ca ar fi avut legatura cu prezenta lui Kidman.

Cruise, in varsta de 60 de ani, si fosta lui sotie nu au mai fost vazuti de multi ani la acelasi eveniment.

Kidman, in varsta de 55 de ani, a venit la Gala Oscar alaturi de sotul sau, Keith Urban, cu care s-a sarutat pasional pe covorul rosu. Actrita a lipsit luna trecuta de la dineul Oscar la care a participat fostul ei sot.

Nicole Kidman si Tom Cruise s-au cunoscut in anul 1990, atunci cand au jucat impreuna in filmul „Days of Thunder”.

Ea avea 23 de ani la acea vreme, venea din Australia si nu era cunoscuta la Hollywood. Insa totul s-a schimbat dupa ce au aparut zvonuri cu privire la o relatie in viata reala a celor doi actori, care interpretau rolurile unor indragostiti in filmul despre curse de motociclete.

Povestea de iubire dintre Nicole Kidman si Keith Urban. Regulile simple care i-au ajutat sa ramana impreuna

Dupa 12 ani de casnicie, Cruise si-a parasit sotia in anul 2001, lasand-o „in stare de soc”. El a depus actele de divort in acelasi an, numind ca motiv „diferente ireconciliabile”.

Ei au adoptat impreuna doi copii – Connor, acum in varsta de 28 de ani, si Isabella, de 30 de ani.

In anul 2012, Nicole a vorbit despre despartirea dureroasa de Cruise intr-un interviu pentru revista DuJour.

„Credeam ca viata noastra impreuna era perfecta. Mi-a luat foarte mult timp sa ma vindec. A fost un soc pentru mine”, a declarat ea.

„Eram intr-o bula, doar noi doi. Am devenit foarte dependenti unul de celalalt. Ma bazam foarte mult pe Tom. As fi mers pana la capatul lumii pentru el… eram complet indragostita – m-am indragostit nebuneste”, a marturisit actrita la acea vreme.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bring Back 2000s (@bringback00s)

Privind in urma, ea a declarat pentru publicatia citata ca a fost „naiva” sa creada ca va trai fericita pana la adanci batraneti alaturi de Cruise.

Cei doi fosti parteneri nu au mai interactionat de peste zece ani.

Nicole Kidman, indragostita ca in prima zi: Mesajul emotionant pe care i l-a transmis sotului sau, Keith Urban, de ziua lui

Nicole a vorbit in trecut si despre cei doi copii pe care i-a adoptat impreuna cu Cruise – Isabella si Connor. Ambii copii sunt devotati Bisericii Scientologice, la fel ca tatal lor. Kidman a fost respinsa de cult, care a etichetat-o drept SP, care inseamna Persoana Supresiva. Prin urmare, a fost exclusa si din propria familie.

„Sunt adulti. Sunt amandoi capabili sa ia propriile decizii. Au facut alegerea sa fie scientologi si ca mama, este datoria mea sa-i iubesc”, a spus Nicole despre relatia cu cei doi copii intr-un interviu din 2015 pentru publicatia australiana Who.

Cruise nu a vorbit niciodata public despre mariajul destramat cu Kidman.

In anul 2006, el s-a casatorit cu actrita Katie Holmes. Cei doi au divortat in anul 2012, iar motivul separarii ar fi tot scientologia, cultul din care face parte starul american. Fiica lor, Suri, in varsta de 16 ani, nu pastreaza legatura cu tatal ei.

Foto: depositphotos.com