Nicole Kidman, indragostita ca in prima zi: Mesajul emotionant pe care i l-a transmis sotului sau, Keith Urban, de ziua lui

1
De Georgiana Dorobantu
28 oct. 2022

Nicole Kidman si Keith Urban se numara printre cele mai cunoscute cupluri de vedete care nu se tem sa-si arate afectiunea in public.

Actrita australiana in varsta de 55 de ani a postat pe Instagram o imagine in care se saruta pasional cu sotul sau, la o petrecere. Nicole i-a transmis un mesaj emotionant lui Keith Urban, care a implinit 55 de ani pe 26 octombrie.

„La multi ani, iubirea mea… pentru totdeauna”, a scris actrita in postare, adaugand un emoji in forma de inima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Nicole Kidman si Keith Urban s-au casatorit pe 25 iunie 2006, dupa ce s-au cunoscut la un eveniment cu un an inainte.

Ei au oficiat cununia la Catedrala Cardinal Cerretti din Manly, Sydney. La nunta lor au participat nume importante din industria de film si muzica, printre care actorii australieni Hugh Jackman si sotia lui, Deborra-Lee Furness, precum si Naomi Watts sau regizorul Baz Luhrmann.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Cei doi copii adoptati ai lui Nicole, din casnicia cu Tom Cruise, Isabella, de 29 de ani, si Connor, de 27 de ani, au fost domnisoara de onoare, respectiv cavaler de onoare la nunta.

Scientologia i-a despartit pe Tom Cruise si Nicole Kidman, sustine un fost membru de rang inalt al cultului

Starul de la Hollywood si sotul sau muzician au devenit in 2008 si 2010 parintii a doua fete – Sunday Rose, de 14 ani, si Faith Margaret, de 12 ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Keith a dezvaluit recent ca a renuntat la petreceri si viata de noapte pentru a se dedica vietii de familie alaturi de Nicole.

Cantaretul country a recunoscut in trecut ca s-a luptat cu dependenta de alcool si droguri si ca s-a internat de cateva ori in clinici de dezintoxicare. Ultima data s-a internat singur in clinica Betty Ford Center, in octombrie 2006, la numai cateva luni dupa ce s-a casatorit cu Nicole.

Povestea de iubire dintre Nicole Kidman si Keith Urban. Regulile simple care i-au ajutat sa ramana impreuna

In prezent, Keith a spus ca mariajul sau este unul dintre factorii majori care l-a ajutat sa scape de dependente si sa aiba un stil de viata sanatos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

„As vrea sa raman casatorit! Eu, cel din timpul noptii, ma uraste pe mine, cel din timpul zilei”, a spus artistul, facand referire la vechile lui obiceiuri, de a petrece excesiv pe timpul noptii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

„Viata este foarte diferita in prezent. Incerc sa fiu un bun exemplu pentru copii, dar nici acum nu stiu daca fac chiar ce trebuie. Am facut atat de multe greseli, dar trebuie sa afli ce ti se potriveste. Mesajul meu pentru ele este sa faca acele lucruri care le pasioneaza, indiferent ce este, atat timp cat muncesc mult pentru a obtine ce vor”, a declarat Urban intr-un interviu pentru The Sun, citat de Daily Mail.

El a mai dezvaluit ca si cariera sa de succes, care include turnee, lansari muzicale si rolul de antrenor la emisiunea Vocea Australiei, il ajuta sa se mentina pe calea cea buna si sa stea departe de vechile tentatii.

Foto: depositphotos.com; Instagram/Nicole Kidman