Nicole Kidman dezvaluie reactia fiicelor sale la nominalizarile la Oscar, dupa ce ea „a inceput pur si simplu sa planga”

1
De Maria Constantin
22 feb. 2022

Nu doar actrita a fost coplesita de emotie dupa nominalizarea la premiile Oscar.

Interpretarea emblematicei figuri a comediei de televiziune Lucille Ball in productia „Being the Ricardos” i-a adus lui Nicole Kidman nominalizarea pentru cea mai buna actrita la editia 2022 a premiilor Oscar. Vedeta va concura pentru aceasta distinctie cu alte actrite foarte talentate – Jessica Chastain („The Eyes of Tammy Faye”), Olivia Colman („The Lost Daughter”), Penélope Cruz („Parallel Mothers”) si Kristen Stewart („Spencer”), noteaza People.

Apelul de pe FaceTime

Kidman a povestit in editia de marti a talk show-ului „The View” cum a aflat ca a fost nominalizata la Oscar. „Trebuia sa ne intoarcem din Australia; zborul avea intarziere. Eu, copiii si sotul luam micul dejun si am crezut ca vor anunta nominalizarile a doua zi dimineata, deci nu eram pregatita”, a povestit ea. „Din dintr-odata am primit un apel pe FaceTime si copiii mi-au zis ‘Te cauta cineva pe FaceTime, mami’. L-am luat si mi-au zis: ‘Tocmai ai fost nominalizata pentru un Oscar'”, a continuat vedeta.

Actrita australiana care a mai castigat un Oscar in urma cu 20 de ani pentru rolul din „The Hours” (2002) a spus ca fiicele sale, Faith Margaret (11 ani) si Sunday Rose (13 ani), „efectiv au inceput sa planga” cand au auzit vestea, fiindca „a fost atat de multa emotie atasata de acest proiect” de care ea nu era constienta ca exista.

Dupa acest moment neasteptat, fetele actritei si-au revenit: „Copiii se uitau la mine si mi-au spus: ‘Wow, felicitari, mami. Oricum, o sa intarziem, trebuie sa plecam'”, a povestit Kidman, amuzata.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nicole Kidman (@nicolekidman)

Familia, cel mai bun public

Nicole Kidman a dezvaluit ca Sunday, Faith si sotul ei, artistul Keith Urban (54 de ani), au fost „tot timpul parte a fiecarei decizii” pe care o ia in cariera sa. „Fiindca, evident, familia trebuie sa fie sustinuta si sa te sustina – ii rog sa ma lase sa plec si sa fac ceva si sa lipsesc de langa ei”, a explicat ea.

Nicole Kidman regreta ca nu are 10 copii: „N-am avut sansa asta“

Vedeta a mai spus ca fiicele si sotul ei au fost „publicul” sau in perioada in care s-a pregatit sa o interpreteze pe Ball, criticand-o constructiv: „Ii puneam sa stea pe canapea, eu repetam si imi ziceau: ‘Hei, mai ai de lucrat’.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nicole Kidman (@nicolekidman)

„E interesant, fiindca fiica mea vrea sa fie regizoare. Are ochi si urmareste. Si, desigur, pentru sotul meu sunetul e important, asa ca poate auzi ceea ce trebuie. Si cautam mereu cu el vocea si tonul vocii. Asa ca am simtit ca este ceva incredibil de impartasit, ca o familie”, a spus ea.

A cincea nominalizare la Oscar

Este a cincea nominalizare la Oscar pentru Nicole Kidman. Pe langa rolul din „The Hours”, actrita in varsta de 54 de ani a mai fost nominalizata pentru interpretarile sale din „Moulin Rouge!” (2001), „Rabbit Hole” (2010) si „Lion” (2016).

Kidman a fost deja distinsa cu un alt trofeu important, Globul de Aur pentru cea mai buna actrita dupa prestatia apreciata din „Being the Ricardos”. Ea este in carti si pentru un premiu SAG (Screen Actors Guild) pentru cea mai buna actrita intr-un film.

Cea de-a 94-a editie a premiilor Academiei Americane de Film se va defasura pe 27 martie, la Dolby Theatre din Hollywood.

Foto: Instagram/@nicolekidman