Nicole Kidman, despre mariajul cu Tom Cruise: „Eram tanara, m-am sacrificat“

1
De Maria Constantin
24 sept. 2021

Privind in urma, actrita australiana crede ca a fost naiva in timpul casniciei cu Tom Cruise.

Nicole Kidman (54 de ani) si Tom Cruise (59 de ani) vorbesc rar despre mariajul lor de 11 ani. Actrita a abordat insa acest subiect intr-un interviu publicat de Harper’s Bazaar in care se intreaba daca nu cumva a fost naiva si prea deschisa cu privire la casnicia sa cu Tom Cruise.

„Am incercat sa fiu cat mai deschisa”

„Eram tanara. Cred ca m-am sacrificat”, a spus Kidman razand cand a fost intrebata despre atentia publicului si a presei la care ea si Cruise au fost supusi cand erau casatoriti. „Poate ca m-am ales cu niste palpitatii, dar intotdeauna am incercat sa fiu cat mai deschisa posibil. Prefer sa traiesc asa”, a explicat ea.

„Uneori sunt ingrijorata si am avut de suferit, dar in acelasi timp prefer o abordare mai calda decat una prea taioasa. Sotul meu, Keith (Urban), spune ca atunci cand m-a cunoscut mi-a zis: ‘Cum e inima ta?’. Si se pare ca eu i-am zis: ‘Deschisa'”, a continuat vedeta.

„Stiu ca mi-as da viata pentru copiii mei”

Foto: Instagram/@nicolekidman

Kidman si Cruise s-au casatorit in 1990 si s-au despartit in 2001. Ei au doi copii adoptati, Connor, in varsta de 26 de ani, si Isabella, in varsta de 28 de ani.

Dupa ce s-au despartit, cei doi actori au respectat viata privata a copiilor lor, noteaza People. O sursa a declarat in iulie 2018 pentru aceasta publicatie ca Tom Cruise isi iubeste copiii. „Fiecare dintre ei are dreptul la propria poveste”, a spus sursa.

Nicole Kidman, despre cum e sa fii mama la 20 si la 40 de ani: „Copiii sunt diferiti“

Potrivit publicatiei australiene Who Magazine, in noiembrie 2018, cand a fost intrebata de Asociatia presei straine de la Hollywood despre relatia sa cu copiii din prima casnicie, Kidman a spus: „Sunt foarte discreta despre tot ce tine de asta.”

„Trebuie sa protejez toate aceste relatii. Stiu 150% ca mi-as da viata pentru copiii mei fiindca ei sunt scopul meu”, a mai spus actrita.

Amintiri din timpul filmarilor la „Eyes Wide Shut”

Intr-un interviu publicat anul trecut de The New York Times, Nicole Kidman a spus ca avea un mariaj fericit cu Tom Cruise in 1999, in timpul filmarilor dramei „Eyes Wide Shut”, in care jucau un cuplu casatorit care era macinat de infidelitate.

Intrebata daca a avut sentimente negative cand a interpretat acel rol, actrita a raspuns: „Mergeam la curse de karting dupa filmari. Am inchiriat un loc si ne duceam la curse pana la trei dimineata.”

„Nu stiu ce altceva sa spun. Poate ca n-am avut abilitatea de a privi inapoi si de a diseca tot. Sau n-am vrut s-o fac”, a adaugat Nicole Kidman.

Foto: Getty Images.