Fiica lui Tom Cruise, Suri, este leita mamei sale, Katie Holmes. La doar 17 ani, deja castiga 16.000 de dolari lunar. Cu ce se ocupa

1

Suri Cruise, fiica starurilor de la Hollywood Tom Cruise si Katie Holmes, a avut recent o aparitie publica in Manhattan care a uimit fanii celor doua vedete. Copila de 17 ani a fost vazuta plimbandu-se prin cartierul Soho din New York in compania prietenilor ei.

Fiica lui Tom Cruise a purtat recent un maiou negru, asortat cu o fusta din denim pana la genunchi, amintind de stilul de la inceputul anilor 2000. Tinuta ei a fost accesorizata cu mai multe bratari argintii si un colier negru de tip choker cu snur, impodobit cu un pandantiv cu o floare argintie de dimensiuni considerabile. Pentru a completa look-ul, ea a purtat adidasi negri si sosete albe inalte, care erau rasfirate la glezne in mod dezinvolt.

Fiica lui Tom Cruise este „imaginea fidela” a mamei Katie Holmes

Ceea ce a atras atentia multora a fost alegerea lui Suri de a purta un machiaj complet, inclusiv ruj si fard de obraz, accentuandu-i si mai mult aspectul matur. Este evident ca adolescenta si-a dezvoltat propriul simt al stilului si ca isi imbratiseaza cu incredere individualitatea.

Aceasta nu este prima data cand Suri a intors capetele cu asemanarea ei izbitoare cu mama ei, Katie Holmes. In urma cu doar doi ani, in august 2021, duo-ul a tinut prima pagina a ziarelor cand au iesit impreuna in New York. Statura inalta si suvitele lungi si intunecate ale lui Suri seamana izbitor de mult cu mama ei la inceputul carierei sale de actrita, in special atunci cand a devenit celebra in rolul lui Joey Potter in indragitul serial de televiziune Dawson’s Creek.

Suri Cruise in 2023.

Katie Holmes in 1995.

Suri, fiica lui Katie Holmes si Tom Cruise, aplica deja pentru facultate si vrea sa studieze moda. Tatal sau nu are niciun cuvant de spus

Cu ce se ocupa Fiica lui Tom Cruise

Relatia lui Suri cu tatal ei, Tom Cruise, a fost intotdeauna un subiect de speculatii. Se pare ca nu l-a mai vazut pe starul din Top Gun de mai bine de zece ani, de la divortul parintilor ei, cand ea avea doar cinci ani. In urma divortului, Katie a primit custodia exclusiva a lui Suri in 2012, impreuna cu o intelegere substantiala din partea lui Tom pentru cresterea fiicei lor. Relatia tensionata dintre Tom si fiica sa a fost atribuita asocierii acestuia cu Biserica Scientologica. Fosti scientologi au sustinut ca el a fost instruit sa rupa legaturile cu Katie si Suri din cauza faptului ca cele doua sunt considerate „necredincioase” de inaltii cultului.

Cu un simt unic al stilului si o asemanare inconfundabila cu faimosii ei parinti, este clar ca Suri Cruise a mostenit calitatea de vedeta a acestora si ca este pregatita sa isi croiasca propriul drum in lumina reflectoarelor.

De ce Tom Cruise „a ales sa nu-si mai vada fiica” timp de 10 ani

Potrivit publicatiei Fandom Wire, averea neta a fiicei lui Tom Cruise se apropie de 500.000 de dolari. Ea castiga banii mai ales cu ajutorul carierei sale de influencer in social media, dar si din campanii publicitare. Fandom Wire relateaza ca venitul lunar al lui Suri este de 16.000 de dolari, ceea ce nu este rau pentru o adolescenta.

Foto: depositphotos.com; Instagram/holacom