10 cele mai urmarite femei de pe Instagram. Ce le face atat de fermecatoare?

1
De Alice Papuc
1 apr. 2023

Spoiler alert: Selena Gomez a devenit cea mai urmarita femeie de pe Instagram, depasind-o pe Kylie Jenner.

Pentru majoritatea dintre noi, numarul de urmaritori de pe Instagram este doar atat: un simplu numar, fara niciun fel de conotatie. In cazul vedetelor, lucrurile stau putin diferit. Numarul de urmaritori se poate corela in mod direct cu celebritatea lor si cu modul in care acestea sunt vazute de catre public. Iata care sunt top 10 cele mai urmarite femei de pe Instagram!

Selena Gomez

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Selena Gomez (@selenagomez)

Vedeta din Only Murders in the Building s-a reintors pe Instagram, dupa ce a declarat in mod public ca isi doreste o pauza de la social media. Fanii au fost cum nu se poate mai fericiti, Selena Gomez devenind cea mai urmarita femeie de pe Instagram, cu un total de 406 milioane de urmaritori. „Regina s-a intors!” au concluzionat fanii in sectiunea de comentarii.

Selena Gomez vorbeste pentru prima data despre conflictul cu Hailey Bieber: Vedeta le-a cerut fanilor sa inceteze cu mesajele pline de ura

Kylie Jenner

Pe locul doi se situeaza chiar „rivala” Selenei, Kylie Jenner, cu un total de 384 milioane de urmaritori. Fanii si-au impartit taberele, astfel incat sectiunea de comentarii reflecta acest lucru.

Ariana Grande

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ariana Grande (@arianagrande)

Pe locul trei se situeaza Ariana Grande, cu un total de 363 milioane de urmaritori. Frumoasa artista imparte cu publicul sau momente behind the scene legate de muzica sa, precum si noutati despre linia ei de beauty.

Kim Kardashian

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kim Kardashian (@kimkardashian)

Locul patru este ocupat chiar de Kim Kardashian, cu un total de 350 milioane de urmaritori. Vedeta isi foloseste contul atat pentru a impartasi cu urmaritorii fotografii din viata personala, cat si cele mai noi lansari ale brandului pe care il detine, Skims.

Beyoncé

Locul cinci este ocupat de Beyoncé, care detine la momentul actual 305 milioane de urmaritori. Cele mai noi postari ale artistei celebreaza premiile castigate recent, promovand totodata turneul ei mult asteptat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Beyoncé (@beyonce)

Brandurile mele preferate de pantofi cu toc. Unde imi gasesc cele mai speciale modele

Khloe Kardashian

Khloe alege sa impartaseasca alaturi de urmaritorii sai (300 de milioane) cat mai multe poze din viata sa personala, inclusiv poze cu familia.

Kendall Jenner

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kendall (@kendalljenner)

Khloe este urmata indeaproape de Kendall Jenner, care are un total de 281 milioane de urmaritori. In acelasi sens, Kendall impartaseste fotografii personale din vacante exotice, precum si fotografii din campanii de moda.

Taylor Swift

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Taylor Swift (@taylorswift)

Taylor Swift are un numar de 251 milioane de urmaritori. Este cunoscut faptul ca vedeta adora sa isi promoveze muzica pe retelele sociale, fanii sai fiind incantati de aceste momente.

Jennifer Lopez

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

Cu un numar de 239 milioane de urmaritori, Jennifer Lopez se situeaza pe locul 9 in top cele mai urmarite femei de pe Instagram. Frumoasa vedeta foloseste Instagram pentru a promova cele mai noi filme in care joaca, precum si produsele sale de beauty.

Kourtney Kardashian

Cu un numar de 216 milioane de urmaritori, Kourtney Kardashian se situeaza pe locul 10. Acestea fiind spuse, toate surorile Kardashian se regasesc in topul celor mai urmarite femei de pe Instagram.

Foto: Instagram/@jlo