Mama Selenei Gomez se simte binecuvantata de relatia cu fiica ei: „Am trecut peste multe ca sa ajungem aici”

1
De Maria Constantin
1 dec. 2023

Mandy Teefey, mama cantaretei si actritei americane, este recunoscatoare pentru relatia stransa pe care o are cu fiica sa.

Teefey (47 de ani) a postat in aceasta saptamana pe Instagram un montaj de imagini cu momente pretioase din viata cantaretei, inainte de Ziua Recunostintei, relateaza People.

„Este incredibil unde suntem astazi”, a scris Teefey.

In fotografia principala Teefey apare langa Selena (31 de ani) cand vedeta era copil. „Am trecut peste atat de multe ca sa ajungem aici si ce-i mai important e ca tot familia este pe primul loc”, a continuat ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mandy Teefey (@mandyteefey)

Mai departe, Mandy a explicat ca montajul este dedicat si celeilalte fiice a sa, Gracie. „Utima poza este cu mine insarcinata cu Gracie, care s-a nascut in urma cu 10 ani. Urmeaza montajul cu Gracie!!!”, a scrie ea.

Teefey a nascut-o pe Gomez in 1992, iar vedeta a vorbit de multe ori despre rolul pe care mama ei l-a avut in cresterea sa.

Dupa ce Mandy s-a casatorit cu Brian Teefey in 2006, ea a nascut inca o fiica, Gracie, in 2013.

„Am fost o mama adolescenta cu Selena si am fost foarte mult judecata pentru asta”, a spus mama artistei pentru ET intr-un interviu din martie 2017. „Cartierul meu era unul foarte rau, cu gasti. Iar cand am ramas insarcinata, cred ca asta a declansat ceva, pentru ca m-am gandit: ‘Ok, am o persoana care depinde de mine. Trebuie sa ma tin tare’ si atunci am inceput sa razbesc. M-am gandit ca nu o voi lasa sa aiba educatia pe care am avut-o eu”, a declarat Mandy.

Selena Gomez spune ca cele mai „intunecate” zile ale ei au inspirat-o sa puna bazele fundatiei Rare Impact pentru sanatate mintala

Selena Gomez a vorbit si ea despre acest subiect intr-o emisiune speciala la E!: „Sa ma aiba pe mine la 16 ani trebuie sa fi fost o mare responsabilitate. Mama mi-a dat totul si a avut si trei slujbe pentru asta.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mandy Teefey (@mandyteefey)

Selena si-a aratat multumirea pentru sacrificiile facute de mama sa. „Cand am inceput sa lucrez, mama era persoana din viata mea care ma ajuta sa trec prin toate. Tot ceea ce sunt eu a devenit un pic din ceea ce a trait mama mea”, a spus Gomez pentru Time.

„Ea are capacitatea de a ma face sa simt ca sunt in stare sa fac orice imi doresc”, a adaugat vedeta.

Foto: Instagram/@selenagomez