Hailey Bieber le cere fanilor ei sa nu mai lase comentarii agresive la postarile Selenei Gomez: „Nu imi doresc asta”

1
De Georgiana Dorobantu
14 iun. 2023

Hailey Bieber, sotia lui Justin Bieber, le cere celor aproape de 70 de milioane de fani ai sai de pe retelele de socializare sa nu mai posteze in numele ei comentarii jignitoare pe conturile de social media ale Selenei Gomez, fosta iubita a lui Justin.

Modelul in varsta de 26 de ani si cantareata in varsta de 30 de ani inca se urmaresc reciproc pe Instagram si chiar daca Hailey a dat like la cea mai recenta postare a Selenei, fanii ei nu sunt la fel de amabili in sectiunea de comentarii.

Postarea Selenei Gomez, in care a scris ca este „innebunita dupa Paris”, a strans numeroase comentarii negative din partea fanilor lui Hailey. Acestia o acuza ca „face pe victima” si ca este „geloasa” pe sotia lui Bieber, dar si ca ii „copiaza” stilul. Unul dintre useri i-a scris „Nu degeaba te-a parasit Justin”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Hailey, care este fondatoarea brandului de cosmetice Rhode, a simtit nevoia sa intervina. Ea postat un mesaj pe Insta Story in care isi roaga fanii sa nu mai scrie mesaje pline de ura la adresa Selenei Gomez.

„Facand asta nu ma sustii pe mine”

„Daca lasi comentarii rautacioase sau nepoliticoase in numele meu la postarile cuiva, vreau sa stii ca nu imi doresc asta si nici nu sustin, nu voi sustine sau aproba vreodata comentariile rautacioase, pline de ura. Facand asta nu ma sustii pe mine. Daca participi la asta faci parte dintr-o cultura cu care nu vreau sa am nimic de-a face. Te rog sa fii dragut sau nu spune nimic”, a scris Hailey in postarea de pe Instagram.

Selena Gomez vorbeste pentru prima data despre conflictul cu Hailey Bieber: Vedeta le-a cerut fanilor sa inceteze cu mesajele pline de ura

Hailey si Selena, care au petrecut timp impreuna in luna octombrie la Gala Academy Museum, au incercat fiecare sa-si opreasca fanii din a alimenta asa-zisul conflict dintre ele de-a lungul anilor.

In luna martie, Selena le-a cerut celor peste 640 de milioane de followeri sa nu-i mai trimita lui Hailey mesaje de amenintare cu moartea si comentarii pline de ura.

Sotia lui Justin i-a multumit public cantaretei pentru ca a vorbit despre asta si ca au discutat despre cum pot trece peste acest impas.

Fanii actritei din „Only Murders in the Building” o acuza de mult timp pe Hailey ca o copiaza

In luna aprilie, Hailey a facut o noua sectiune in vlogul sau de pe YouTube, pe care a numit-o ‘What’s In My Kitchen’ (Ce se afla in bucataria mea). Fanii Selenei sustin ca este o copie a seriei de pe HBO a actritei, numita „Selena + Chef”.

Cine are interes ca Selena Gomez si Hailey Bieber sa inceapa un „razboi”?

Conflictul alimentat de fani a aparut dupa ce Selena s-a despartit de Justin Bieber, in martie 2018, iar dupa trei luni acesta a inceput o relatie cu Hailey.

Insa nu sunt multi cei care stiu ca Justin a cunoscut-o pe Hailey prin intermediul tatalui ei celebru, actorul Stephen Baldwin, in culisele emisiunii Today, in anul 2009, acelasi an in care a cunoscut-o si pe Selena.

Foto: Instagram/Hailey Bieber; Instagram/Selena Gomez