Hailey Bieber este insarcinata. Modelul si sotul sau, Justin Bieber, au anuntat vestea printr-un video romantic

1
De Georgiana Dorobantu
10 mai 2024

Hailey Bieber asteapta primul copil cu sotul sau, Justin Bieber. Cele doua staruri au anuntat vestea cea mare printr-un clip filmat la ceremonia lor de reinnoire a juramintelor, care a avut loc recent in Hawaii.

Modelul in varsta de 27 de ani si-a anuntat sarcina alaturi de cantaretul canadian in varsta de 30 de ani printr-un video postat pe social media in care poarta o rochie de mireasa Saint Laurent, din dantela, completata de un voal lung.

In filmarea postata pe retelele de socializare, cei doi se saruta in timpul unei ceremonii de reinnoire a juramintelor care a avut loc in aer liber.

Hailey, care porta un nou inel cu diamant, este filmata de sotul sau in timp ce isi atinge cu tandrete burta. Filmarea este insotita de o noua melodie a celebrului cantaret canadian.

Cei doi sunt casatoriti din septembrie 2018. Potrivit TMZ, Hailey este insarcinata in mai mult de sase luni.

Numeroase staruri i-au felicitat in sectiunea de comentarii.

„Ah, iar vin lacrimile”, a scris Kendall Jenner, una dintre prietenele apropiate ale lui Hailey.

„Va iubesc atat de mult!”, a scris Kim Kardashian, iar Chrissy Teigen a adaugat „EEEE!!! Vei fi o mamica uimitoare! Fii pregatita! Sunt atat de incantata si atat de fericita pentru voi doi!”.

Justin si Hailey s-au cunoscut in anul 2009, atunci cand actorul Stephen Baldwin, tatal lui Hailey, le-a facut cunostinta la premiera documentarului lui Justin, „Never Say Never”.

Ei au avut o aventura de scurta durata in 2016, intr-o perioada in care Justin a avut o relatie presarata de numeroase despartiri si impacari cu Selena Gomez.

Dupa ce Bierber si Gomez s-au despartit definitiv in mai 2018, cantaretul a inceput o relatie cu Hailey, iar de atunci par de nedespartit.

Cei doi au vorbit sincer despre relatia lor de-a lungul anilor, inclusiv despre primul lor an de casnicie, despre care au spus ca a fost „foarte dificil”.

Intr-un interviu din 2021 pentru GQ, Justin a dezvaluit ca dificultatile initiale dintre el si Hailey au aparut din cauza „traumei” si a „lipsei de incredere”.

„Erau toate acele lucruri pe care nu vrei sa le recunosti in fata persoanei alaturi de cre esti pentru ca sunt infricosatoare. Nu vrei sa il sperii pe celalalt spunand ‘Imi este teama'”, a declarat Bieber.

El a recunoscut ca in primul an de casnicie statea „ca pe ace”, dar ca acum se simte mai stabil ca niciodata.

Cuplul a vorbit pentru prima data despre dorinta de a avea copii in anul 2023, atunci cand Hailey si-a exprimat ingrijorarea cu privire la cresterea unui copil in atentia publicului.

„Imi doresc foarte mult copii, dar mi se face teama. Este suficient ca oamenii spun tot felul de lucruri despre sotul meu sau prietenii mei”, a declarat ea anul trecut intr-un interviu pentru Sunday Times, citat de Daily Mail.

„Nu imi imaginez cum este sa confrunti oamenii care spun lucruri urate despre un copil. Tot ce putem face este sa ne dam silinta sa il crestem cat mai bine si sa-l facem sa se simta iubit si in siguranta”, a continuat modelul.

Anul trecut, fondatoarea brandului de cosmetice Rhode a dezvaluit ca ea si Justin si-ar dori sa isi intemeieze o familie ‘in urmatorii ani’.

„Nu poti sa stii cat de mult ar putea dura acest proces [de a ramane insarcinata]. Cu siguranta nu vom avea un copil anul acesta, ar fi un pic cam haotic, cred”, a declarat Hailey pentru WSJ.

„Sunt aceste lucruri care se intampla in cazul femeilor cand se casatoresc. Toata lumea presupune ca este asa: ‘Intai apare iubirea, apoi urmeaza casatoria, apoi copilul'”, a explicat sotia lui Justin Bieber.

„Ei bine, cum ramane cu lucrurile pe care vreau sa le realizez in afacerea mea? Cred ca aveam inradacinata in minte ideea ca imi voi dori sa fac copii imediat si ca voi avea copii cand sunt inca foarte, foarte tanara. Apoi am implinit 25 de ani si mi-am spus ‘Inca sunt foarte, foarte tanara!'”, a continuat starul.

Desi au avut aceleasi cercuri sociale dupa prima lor intalnire din 2009, abia in 2015 a fost clar ca cei doi sunt mai mult decat prieteni.

Justin a avut o relatie foarte mediatizata cu Selena Gomez din 2011 pana in 2014, presarata cu numeroase despartiri si impacari. In 2017 au redevenit un cuplu pentru o perioada scurta de timp, iar in 2018 s-au despartit definitiv.

Hailey si Justin au confirmat pentru prima data ca sunt mai mult decat prieteni in anul 2016, atunci cand au petrecut impreuna o vacanta in Anguilla, iar cantaretul a postat o fotografie in care ei se sarutau.

In aceeasi perioada au dezvaluit ca sunt impreuna, dar ca nu au o relatie exclusiva.

„Nu suntem un cuplu exclusiv”, a spus Hailey pentru E! la acea vreme.

La randul sau, Justin a recunoscut atunci ca Hailey este o persoana pe care o iubeste „cu adevarat”, dar ca nu era pregatit sa se dedice unei relatii.

„Daca Hailey va fi fata cu care ma voi casatori? Daca ma grabesc, daca o ranesc, atunci va fi ranita pentru totdeauna”, a spus el pentru GQ.

Justin si Hailey au inceput sa formeze o relatie in adevaratul sens al cuvantului in anul 2018, iar dupa o luna s-au logodit.

Cantaretul a cerut-o in casatorie in timpul unei vacante romantice in Bahamas.

„Inima mea este complet si pe deplin a ta”, a scris starul pop intr-o postare pe social media prin care a confirmat vestea logodnei. Hailey a primit un inel de logodna cu diamant mare, de forma ovala din partea lui Justin.

Cei doi au facut cununia civila la primaria din New York, in septembrie 2018. Un an mai tarziu, pe 30 septembrie 2019, ei au rostit juramintele de nunta in fata familiei si prietenilor in cadrul unei ceremonii desfasurate la un resort de lux din Carolina de Sud.

Foto: Instagram/Justin Bieber