Selena Gomez a devenit prima femeie care a depasit 400 de milioane de urmaritori pe Instagram. Doar Cristiano Ronaldo si Lionel Messi o depasesc

1
De Teodora Tirca
23 mart. 2023

Dupa scandalul cu Hailey Bieber, Selena a castigat milioane de urmaritori – chiar daca nu a fost niciodata intentia ei.

In urma cu mai putin de trei saptamani, Selena Gomez a devenit cea mai urmarita femeie de pe Instagram, cu 392 de milioane de fani. Cu doar o saptamana mai devreme, ea avea 380 de milioane de urmaritori – dar a detronat-o rapid pe fosta detinatoare a titlului, Kylie Jenner, cand utilizatorii au inceput sa graviteze catre profilul ei dupa zvonurile unui scandal cu Hailey Bieber si Kylie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Selena Gomez (@selenagomez)

Acum, Selena a devenit prima femeie care se poate lauda cu 402 de milioane de urmaritori pe Instagram si se alatura doar altor doua celebritati care au atins pragul de jumatate de miliard – Cristiano Ronaldo (care are 562 de milioane de urmaritori) si Lionel Messi (442 de milioane de urmaritori).

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Selena Gomez (@selenagomez)

Nu este prima data cand starul din Only Murders in the Building se afla in fruntea listei. In 2019, ea a avut cei mai multi urmaritori, pana cand Ariana Grande si Kylie Jenner au preluat coroana.

Dar Selena a fost intotdeauna sincera cu privire la impactul retelelor sociale asupra sanatatii ei mintale, discutand deschis despre cum s-a confruntat cu hartuirea in mediul online si cum impune limite pentru a-si proteja sanatatea.

Intr-un interviu cu Vanity Fair, ea a explicat ca singura aplicatie pe care o are pe telefon este TikTok. Ea a spus atunci: „Oamenii pot spune ca sunt urata, ca nu arat bine, nu-mi pasa”.

„Dar acesti oameni intra serios in detalii. Scriu paragrafe intregi, atat de specifice si de rautacioase. As plange continuu daca as citi comentariile. Aveam constant axietate. Nu mai pot face asta. A fost o pierdere de timp”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Selena Gomez (@selenagomez)

Selena a vorbit si despre modul in care a afectat-o social media ​​in timpul despartirii de Justin Bieber, in special opiniile nesolicitate ale lumii.

„Am trecut printr-o despartire grea si nu am vrut sa vad nimic din ce se discuta in online, ce cred ceilalti si cum ma compara cu o alta femeie”, a spus ea.

In loc sa se simta presata sa foloseasca Instagram, ea a angajat oameni care ii posteaza fotografiile, iar echipa ei gestioneaza comentariile.

Foto: depositphotos.com