Selena Gomez a distribuit doua imagini inainte si dupa, in costum de baie: „Azi am realizat ca nu voi mai arata niciodata asa”

1
De Georgiana Dorobantu
24 ian. 2024

Selena Gomez a postat o fotografie veche in care poarta un costum de baie cu imprimeu zebra, urmata de o imagine mai recenta in costum de baie, in care poarta bikini cu talie inalta si un sutien alb.

„Azi am realizat ca nu voi mai arata niciodata asa”, a scris Selena in dreptul primei imagini, realizate in Miami, Florida, in 2013. Ea a dezvaluit in trecut ca a plans foarte mult din cauza comentariilor in care era criticata pentru formele sale.

„Nu sunt perfecta, dar sunt mandra sa fiu cine sunt… Uneori uit ca este in regula sa fiu eu”, a sccris ea pe urmatoarea imagine, realizata anul trecut in Mexic.

Selena a distribuit de-a lungul timpului mai multe mesaje pozitive in care promoveaza acceptarea propriilor forme. In luna februarie a anului trecut, actrita si cantareata americana le-a raspuns celor care i-au criticat formele, spunand ca tratamentul pentru lupus, boala autoimuna de care sufera, este responsabil pentru cresterea ei in greutate.

Foto: Instagram/Selena Gomez

Ea a mai spus la acea vreme ca „nu va fi niciodata model”, ca raspuns pentru userii care i-au criticat aspectul fizic.

Actrita din „Only Murders In The Building” a explicat ca „ca retine foarte multa apa” din cauza mai multor medicamente pe care le ia si i-a incurajat pe fanii sai sa practice iubirea de sine chiar si in momentele in care se simt rusinati.

Selena a vorbit in trecut despre boala autoimuna de care sufera si despre starea sa de sanatate mentala.

„Cand nu iau tratament, am tendinta de a slabi”, a declarat vedeta. Ea a adaugat, insa, ca acest efect secundar al tratamentului este incomparabil cu sanatatea ei: „Medicamentele mele sunt importante si cred ca ele ma ajuta”.

Ca raspuns pentru haterii care i-au criticat corpul, ea a comentat: „Nu sunt un model. Nu voi fi niciodata. Si cred ca modelele sunt grozave, dar eu cu siguranta nu sunt unul.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Selena Gomez (@selenagomez)

„Vreau sa-i incurajez pe toti cei care simt vreun fel de rusine pentru situatia prin care trec si nimeni nu le stie adevarata poveste. Vreau ca oamenii sa stie ca sunt frumosi si ca sunt minunati”, a declarat Selena.

„Si da, avem zile in care poate ca ne simtim ca naoba, dar eu una prefer sa fieu sanatoasa si sa am grija de mine”, a adaugat ea.

Cu o luna inainte, fondatoarea brandului Rare Beauty a reactionat la unele comentarii negative pe care le-a primit dupa participarea la Globurile de Aur 2023.

Intr-un live pe Instagram, Selena a intrebat-o pe Gracie, sora sa in varsta de noua ani: „Sunt putin mai mare acum pentru ca am mancat cam mult de sarbatori, nu?” Gracie pare sa aprobe, iar Selena adauga „Dar nu ne pasa”.

Actrita si cantareata a vorbit despre criticile la adresa aspectului sau fizic si in 2022, intr-o postare pe TikTok Stories.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Selena Gomez (@selenagomez)

„Sincer, nu-mi pasa de greutatea mea pentru ca oamenii vorbesc despre asta oricium. Esti prea mica, esti prea mare, aia nu ti se potriveste, bla bla bla. Sunt perfecta asa cum sunt. Morala povestii? Adio!”, a spus Selena.

Cu toate acestea, anul trecut starul a dezvaluit ca a fost afectata de comentariile negative primite.

Ea a spus ca incerca sa pozeze online intr-o persoana careia nu ii pasa de critici, dar in realitate plangea foarte mult din cauza mesajelor negative.

„Am mintit. Eram online si postam o imagine cu mine si imi spuneam ‘Nu conteaza. Nu accept ceea ce imi spui’. Dar apoi plangeam atat de mult, pentru ca nimeni nu merita sa auda astfel de lucruri”, a zis ea despre comentariile pline de ura si critica pe care le-a primit.

Foto: Instagram/Selena Gomez