Hailey Bieber spune ca isi doreste foarte mult un copil: „Plang din cauza asta tot timpul!”

1
De Georgiana Dorobantu
16 mai 2023

Hailey Bieber a dezvaluit intr-un interviu pentru Sunday Times ca isi doreste sa puna bazele unei familii alaturi de sotul sau, Justin Bieber.

Modelul in varsta de 26 de ani a declarat ca isi doreste „foarte mult” un copil, dar ii este „teama” sa creasca un copil in atentia publicului.

„Efectiv plang din cauza asta tot timpul! Imi doresc copii atat de mult, dar mi se face teama. Este suficient ca oamenii spun tot felul de lucruri despre sotul meu sau prietenii mei. Nu imi imaginez cum ar fi sa confrunt oameni care spun lucruri despre un copil. Ce putem face este sa ne dam silinta sa il crestem cat mai bine, sa se simta iubit si in siguranta”, a spus Hailey, citata de Mail Online.

Sotia lui Justin Bieber a vorbit si despre starea ei de sanatate mentala, dar si momentul in care a purtat un tricou cu mesajul „nepo baby” – un termen folosit pe retelele de socializare pentru a descrie nepotismul de la Hollywood.

„Nu imi imaginez cum ar fi sa confrunt oameni care spun tot felul de lucruri despre un copil”

Ea face parte din celebra familie de actori Baldwin, tatal sau fiind actorul Stephen Baldwin, iar unchiul ei este Alec Baldwin.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @glamfendi

Facand referire la tatal sau si la unchiul sau, Hailey a a spus ca este „foarte constienta” de propriul nepotism si a vrut sa atraga atentia asupra acestui aspect prin intermediul acelui tricou.

Selena Gomez vorbeste pentru prima data despre conflictul cu Hailey Bieber: Vedeta le-a cerut fanilor sa inceteze cu mesajele pline de ura

„Cand esti in oras si oamenii iti opresc tatal sau unchiul si le cer sa faca poze, incepi sa intelegi de ce… Astfel ca mi-am spus ‘Sunt foarte constienta de situatie. Voi purta acest lucru foarte vizibil si cu mandrie pentru ca voi deja ma catalogati ca fiind astfel si este adevarat'”, a mai spus ea.

Hailey Bieber spune ca 2023 i-a adus unele dintre „cele mai triste si dificile momente”

Hailey a vorbit si despre starea ei de sanatate mentala, spunand ca 2023 i-a adus deja unele dintre „cele mai triste si dificile momente”.

Luna trecuta, supermodelul a facut aluzie la scandalul din social media legat de situatia tensionata dintre ea si Selena Gomez, fosta iubita a lui Justin Bieber. Ea a spus ca a fost o „perioada dificila” si ca se simte „fragila” din punct de vedere emotional.

„Am simtit ca trec printr-o perioada foarte inconfortabila de dezvoltare. Cand faci tranzitia de la o perioada din viata ta la alta, poate fi inconfortabil si foarte trist. Incercam sa ma conectez cu alte persoane care simteau acelasi lucru”, a declarat Hailey.

Hailey Bieber e speriata: are un chist ovarian de marimea unui mar

Ea a declarat pentru Sunday Times: „A doua zi dupa ce am fost internata, informatia era deja pe internet. Am vrut sa vorbesc despre ce s-a intamplat, cu cuvintele mele, pentru ca foarte multi oameni faceau presupuneri. Daca lasi astfel de lucruri sa te reduca la tacere, le permiti oamenilor sa dicteze cum iti traiesti viata. Uneori tot ce imi doresc este sa ma izolez, pentru ca imi spun ‘Daca oamenii asa simt, poate ar trebui sa stau in casa.’ Dar nu sunt acel gen de persoana”, a continuat ea.

Foto: Instagram/Hailey Bieber