Cum a comentat Selena Gomez un material video care explica de ce ea arata „mereu slaba” cand era cu Justin Bieber

1
De Maria Constantin
8 ian. 2023

Un clip care explica de ce Selena era mereu slaba in timpul relatiei cu cantaretul canadian a devenit viral. Chiar si Selena l-a vazut si a adaugat un comentariu.

Materialul respectiv era o compilatie de imagini cu Selena Gomez, acum in varsta de 30 de ani, realizate in timpul relatiei cu Justin Bieber. Clipul postat pe TilTok incepe cu textul: „Motivul pentru care Selena era mereu slaba cand avea o relatie cu Justin”.

Sub clipul TikTok postat de utilizatorul „@donttellmymomma.fr”, Gomez a comentat cu un emoji reprezentand un chip incruntat.

La final, apare captura unei postari de pe Instagram din urma cu cativa ani in care se vede un comentariu de pe contul unui fan care sutine ca „Justin Bieber chiar a dat-o in bara”, exprimandu-si sprijinul pentru Selena.

Gomez i-a raspuns la acest comentariu cu o replica surprinzatoare: „Nu e iubire. El prefera modelele. Eu sunt prea normala.”

Multi dintre cei care au scris ulterior s-au aratat nedumeriti in legatura cu replica artistei.

@donttellmymomma.fr He rathers models..My poor baby. #selenagomez ♬ daddy issues – EX7STENCE™

Nu se stie daca ea a comentat pe seama faptului ca Bieber o facea sa se simta nesigura in legatura cu aspectul ei fizic sau daca e trista ca, dupa patru ani de la despartirea lor, oamenii inca mai scriu pe internet despre „Jelena”, cum a fost numit cuplul Selena – Justin, noteaza Your Tango.

Gomez nu a explicat ce a vrut sa spuna, insa materialul video a ajuns la peste 4,1 milioane de vizualizari, iar comentariul a primit peste 3.200 de raspunsuri.

Selena Gomez va face dezvaluiri despre Justin Bieber in noul ei documentar

Artista a vorbit de-a lungul anilor despre fluctuatiile sale de greutate. In iunie 2021, ea a facut un videoclip cu Vogue pentru seria „Life in Looks”, in care a prezentat 15 dintre look-urile sale din trecut, incepand din 2007. Cand a privit fotografia cu rochia de la Met Gala 2015, ea a recunoscut ca avea probleme cu increderea in sine.

„Aveam mari fluctuatii de greutate. Si imi amintesc ca in special in noaptea aceea nu ma simteam deloc in apele mele. Ceea ce a fost cu adevarat uimitor a fost faptul ca am avut sansa de a lucra la rochia care sa se potriveasca perfect corpului meu”, a marturisit ea.

Ea si-a amintit, de asemenea, ca si-a spus atunci: „Nu trebuie sa am silueta de la 19 ani, fiindca nu mai am varsta aceea.”

Un an mai tarziu, in aprilie 2022, Selena Gomez a vorbit despre modul in care oamenii au comentat despre greutatea ei atunci.

„Sincer, nu-mi pasa de greutatea mea, fiindca oricum lumea vorbeste prostii despre asta. ‘Esti prea slaba’, ‘Esti prea grasa’, ‘Nu-ti vine bine’ (…). Sunt perfecta asa cum sunt”, a precizat ea atunci.

Foto: depositphotos.com