Selena Gomez va face dezvaluiri despre Justin Bieber in noul ei documentar

1
De Maria Constantin
22 oct. 2022

Sotia lui Bieber a insistat recent, intr-o aparitie in podcast-ul „Call Her Daddy”, ca nu i l-a furat Selenei pe Justin si ca nu a existat o suprapunere intre cele doua relatii. In curand am putea sa aflam si versiunea Selenei.

Un sinopsis care descrie documentarul Selenei drept „o aventura de sase zile” pare ca face referire la relatia cu suisuri si coborasuri dintre Gomez si Bieber care s-a incheiat in 2018, cu putin timp inainte ca starul sa se casatoreasca cu Hailey, relateaza Your Tango.

In anii in care au fost filmate imaginile din documentarul „My Mind and Me”, Selena Gomez a trecut prin aceasta despartire mediatizata, a suferit un transplant de rinichi in 2017, impus de boala de care sufera, Lupus, si a suferit de depresie.

Despartirile si impacarile dintre Selena Gomez si Justin Bieber i-au debusolat pe fanii lor. Cei doi au fost cand impreuna, cand despartiti, intre 2010 si 2014, apoi s-au impacat pentru o scurta perioada in 2018. Fanii au fost socati in acel an, cand ei au anuntat ca au pus capat relatiei lor, iar Bieber s-a logodit in iulie cu Hailey, cu care s-a casatorit in septembrie.

In aparitia de la „Call Her Daddy,” Hailey a precizat ca sotul ei „a incheiat un capitol” inainte de a se logodi cu ea. Totusi, fanii au pus la indoiala spusele modelului, postand fotografii din acea perioada in care Selena si Justin apareau impreuna.

@jelena.lovesite Im sorry but, even tho selena and justin Were only trying to get closure. They were still together in 2017-2018. #HausLabsFoundation #jelena #fypシ #justinbieber #trending #haileybieber #selenagomez ♬ Photograph – Ed Sheeran

Pana acum, Selena Gomez nu si-a prezentat punctul de vedere. Fanii au comentat ca, in ciuda a ceea ce sustine Hailey, Bieber si Gomez au parut, cel putin din afara, ca se straduiau sa-si refaca relatia inainte ca el sa se logodeasca.

Documentarul artistei ar putea sa clarifice, in sfarsit, situatia – este de asteptat ca aceasta productie sa abordeze relatia ei cu Justin Bieber.

Un trailer al documentarului sugereaza ca vedeta isi prezinta problemele de sanatate mintala pe care le-a dezvaluit la scurt timp dupa despartirea de Bieber.

In sinopsisul documentarului care va fi difuzat de Apple TV se arata ca „dupa mai multi ani in centrul atentiei, Selena Gomez a ajuns la un nivel inimaginabil de celebritate. Dar chiar cand atinge un nou varf, o intorsatura neasteptata o trage in intuneric”.

Hailey Bieber s-a fotografiat impreuna cu Selena Gomez la cateva saptamani dupa ce fanii au acuzat-o ca „l-a furat” pe Justin Bieber

„Acest documentar unic, brut si intim se intinde pe parcursul ei de sase ani intr-o noua lumina”, mentioneaza producatorii.

„My Mind and Me” va fi lansat pe 4 noiembrie.

Foto: depositphotos.com