Hailey Bieber s-a fotografiat impreuna cu Selena Gomez la cateva saptamani dupa ce fanii au acuzat-o ca „l-a furat” pe Justin Bieber

1
De Teodora Tirca
18 oct. 2022

Fanii nu credeau ca e posibil ca Hailey Bieber si Selena Gomez sa se fotografieze impreuna. Dar, asa cum canta Justin pe vremuri, „Niciodata sa nu spui niciodata”.

Selena, in varsta de 30 de ani, si Hailey, 25 de ani, si-au unit fortele la cea de-a doua gala anuala a Muzeului Academiei de Cinema, sambata seara, in Los Angeles, la cateva saptamani dupa ce Hailey a aparut in podcastul Call Her Daddy si a negat zvonurile ca l-ar fi „furat” pe Justin Bieber pe vremea cand el avea o relatie cu Selena.

Cele doua vedete pareau sa fie in relatii bune, zambind in timp ce se pregateau sa faca o fotografie. In fotografiile de la eveniment, Selena poate fi vazuta cu mana pe piciorul lui Hailey, in timp ce stau foarte aproape una de cealalta si zambesc.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 🦋Ora🦋 (@jaileysvlightss)

Afisarea publica a prieteniei dintre Selena si Hailey vine dupa conversatia-bomba pe care sotia lui Justin a avut-o cu Alex Cooper in septembrie, cand a abordat zvonurile agresive despre o cearta intre ea si Selena Gomez.

Amandoua au incercat, in felul lor, sa stinga furia fanilor de-a lungul anilor, iar de data aceasta, Hailey a spus direct ca „nu-i sta in fire sa strice relatia cuiva” si a explicat ca intre ea si Selena „este doar dragoste si respect”.

„Pot sa spun ca nu am fost niciodata cu el cand era impreuna cu altcineva. Punct. Acesta este sfarsitul”, a spus Hailey despre cronologia dragostei ei cu Justin, 28 de ani, cu care este casatorita de mai bine de patru ani.

Hailey l-a intalnit pe Justin la una dintre aparitiile sale de la Today Show din 2009, care a fost documentata intr-un clip ce continua sa circule pe TikTok. In acel videoclip, se vede cum tatal ei, Stephen Baldwin, le face cunostinta pe vremea cand erau doar niste adolescenti.

Dupa cateva asemenea intalniri, s-au reconectat la biserica in 2014, la trei ani dupa ce Hailey a sustinut public dragostea intermitenta dintre Justin si Gomez, ca fan pe Twitter.

In interviul acordat pentru revista GQ in martie 2016, Justin a vorbit public despre relatia sa cu Hailey pentru prima data.

Dupa ce s-au despartit in 2016, s-au impacat in 2018, imediat dupa impacarea lui de cateva luni cu Gomez – relatie care a durat din octombrie 2017 pana in martie 2018. Justin si Hailey s-au casatorit apoi la o ceremonie civila in New York, in septembrie 2018.

Hailey Biebier vorbeste in sfarsit despre acuzatiile ca l-ar fi „furat” pe Justin de la Selena

Sambata, in timpul evenimentului din Los Angeles, Selena si Hailey au fost familiare si prietenoase una cu alta, vrand parca sa-i indemne si pe fani sa lase trecutul in urma. Nu a fost prima data cand ele au vorbit, deoarece Hailey a dezvaluit ca au mai avut conversatii de-a lungul timpului, dupa nunta ei din 2018 cu Justin, si ca nu exista „nicio drama” intre ele.

„De aceea spun ca totul este respect, totul este dragoste. Daca toti cei implicati in povestea asta stiu adevarul si pot lasa asta in urma cu dragoste si respect, atunci totul e bine”, a mai spus Hailey Bieber.

Foto: depositphotos.com