Selena Gomez vorbeste pentru prima data despre conflictul cu Hailey Bieber: Vedeta le-a cerut fanilor sa inceteze cu mesajele pline de ura

1
De Alice Papuc
27 mart. 2023

„Imi doresc sa va pot imbratisa pe toti cei 400 de milioane”, le-a spus Selena fanilor ei. Totusi, ea nu apreciaza rautatea din mediul online, nici macar atunci cand este aparata de fani.

De cand si-a stabilit recordul de cea mai urmarita femeie de pe Instagram in luna februarie, Selena Gomez a continuat sa tot creasca. Acestea fiind spuse, ea celebreaza un nou record de urmaritori pe Instagram, mai exact 403 milioane. Mai mult decat atat, Selena le-a depasit pe „concurentele” sale, surorile Kardashian.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Selena Gomez (@selenagomez)

Acest record a avut loc ca urmare a recentelor dispute pe care Selena Gomez le-a avut cu Hailey Bieber si Kylie Jenner. Desi Selena a incercat sa tina aceste dispute departe de ochiul publicului si sa le incheie cat mai repede posibil, fanii si-au ales deja tabara. Mai mult decat atat, recordul a fost atins de Selena chiar dupa ce a anuntat ca isi doreste sa ia o pauza de la activitatea de pe social media.

Cine are interes ca Selena Gomez si Hailey Bieber sa inceapa un „razboi”?

Intr-un Story postat pe Instagram, Selena a confirmat ca Hailey a contactat-o recent ​​si i-a spus ca a primit amenintari cu moartea si mesaje negative din toate partile.

Ea a scris: „Hailey Bieber m-a contactat si mi-a spus ca a primit amenintari cu moartea si comentarii pline de ura. Nu este ceea ce sustin eu. Nimeni nu ar trebui sa fie supus la ura si agresiune. Intotdeauna am fost o sustinatoare a bunatatii si vreau ca toate astea sa inceteze ❤️„.

Nu este prima data cand Selena incearca sa o apere pe Hailey de mesajele vicioase ale fanilor ei. Desi insista ca nu exista conflicte reale intre ea si sotia lui Justin Bieber, fanii sunt convinsi ca Hailey este o „mean girl” si ca incearca sa o saboteze.

Hailey, la randul ei, a spus recent intr-un podcast ca nu exista ranchiuna intre ea si Selena si ca totul este fabricatia fanilor. Ea s-a plans in repetate randuri de atacurile la care este supusa si sustine ca o admira si o respecta pe Selena.

Foto: depositphotos.com