Rachel McAdams isi celebreaza corpul: Actrita a pozat neepilata intr-un pictorial pentru Bustle

1
De Georgiana Dorobantu
20 apr. 2023

Rachel McAdams a aparut intr-un pictorial needitat pentru publicatia Bustle, in care apare neepilata la subrat.

Actrita din „Mean Girls”, in varsta de 44 de ani, a solicitat ca fotografiile sale sa fie editate cat mai putin posibil.

Intr-una dintre imagini, ea poarta o rochie alba fara maneci, in care se poate observa parul de la subrat.

„In aceasta fotografie port lenjerie din latex. Dar am nascut doi copii. Acesta este corpul meu si cred ca este important sa reflecte realitatea. Este OK sa arati cat mai bine si sa muncesti pentru asta, dar cred ca acest lucru inseamna ceva diferit pentru fiecare”, a spus actrita, care are un fiu si o fiica cu partenerul ei, Jamie Linden.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bustle (@bustle)

Rachel promoveaza in prezent cel mai recent film al sau, „Are You There God? It’s Me, Margaret”, o adaptare dupa cartea de succes cu acelasi nume scrisa de Judy Blume.

8 lectii despre dragoste de la filmul „The Notebook”

Rachel McAdams spune ca inca se simte „vinovata” ca a luat o pauza de doi ani in cariera

In interviul pentru Bustle, citat de Daily Mail, Rachel recunoaste ca inca se simte „vinovata” ca a luat o pauza de doi ani la mijlocul anilor 2000, in perioada de varf a carierei sale, pentru a „ramane intreaga la minte”.

Ea a vorbit despre decizia socanta de a refuza roluri in filme de succes precum „The Devil Wears Prada”, „Casino Royale, Mission: Impossible III”, „Iron Man” si „Get Smart”, spunand ca decizia de a lua o pauza a facut-o sa se intrebe daca nu cumva „a dat cu piciorul la tot”.

„M-am simtit vinovata ca nu am profitat de oportunitatea care mi s-a oferit, pentru ca stiam ca la acea vreme ma aflam intr-o pozitie norocoasa. Dar in acelasi timp stiam ca nu se prea potriveste cu persoanalitatea mea si ce aveam nevoie era sa raman intreaga la minte”, a declarat starul american.

Desi uneori a regretat ca nu a acceptat unele roluri, actrita nominalizata la premiile Oscar a spus ca face de fiecare data un pas in spate si isi spune „Acea persoana era potrivita pentru asta”.

Claudia Schiffer spune ca poarta si in prezent o pereche de jeansi din 1993: „Inca imi vin”

In timpul perioadei scurte in care a luat o pauza de la actorie, ea spune ca nu a stiut initial „de ce” face acest lucru.

„Mi-a luat ani sa inteleg de ce am facut in mod intuitiv asta”, a declarat Rachel, adaugand ca prioritizarea sanatatii sale mintale a fost importanta in procesarea faptului ca a dobandit celebritatea la o varsta frageda.

„Cred ca am avut intotdeauna sentimentul ca va fi OK; fie va functiona, fie nu”, a adaugat actrita canadiana.

Ea mai spune ca pauza in cariera a ajutat-o sa se simta puternica

„M-a ajutat sa simt ca preiau din nou controlul. Si cred ca mi-a permis cumva sa revin, dar pe o alta usa”, a adaugat vedeta.

Ea sustine ca succesul pe care l-a obtinut dupa rolurile din „Mean Girls”, „The Notebook” si „Wedding Crashers” au facut-o sa se simta ca o senzatie aparuta „peste noapte”.

Tranzitia de la absolventa a Facultatii York, care a lucrat la McDonald’s timp de trei ani, la statutul de star de cinema a fost dificila pentru actrita.

„Nu mergi la facultatea de teatru pentru a invata cum sa faci fata [celebritatii]. Nu e nicio carte care sa te invete acest lucru”, a spus vedeta, facand referire la faptul ca este recunoscuta pe strada si ca fanii ii cer sa faca selfie-uri cu ea.

Foto: depositphotos.com