Claudia Schiffer spune ca poarta si in prezent o pereche de jeansi din 1993: „Inca imi vin”

1
De Georgiana Dorobantu
12 apr. 2023

Claudia Schiffer a dezvaluit ca inca mai are o pereche de jeansi din anii ’90, pe care ii poarta in continuare. „Am purtat acesti jeansi cu numeroase ocazii”, a dezvaluit supermodelul.

Intr-un articol scris pentru The Guardian, supermodelul german si-a amintit de o tinuta pe care a purtat-o pentru prima data in anul 1993, care a inclus o pereche de jeansi creati de Karl Lagerfeld.

„Cele mai dragi piese vestimentare ale mele sunt toate coenctate cu o poveste sau un moment in timp”, a scris Claudia.

Halle Berry a postat o fotografie pe Instagram in care apare complet goala, pe balcon: „Fac ce vreau sa fac”

„In 1993 am purtat o pereche de jeansi si o vesta asortata, impreuna cu o camasa, curea din lant si cizme cowboy, pe podiumul de prezentare si in campania publicitara Chanel”, a scris modelul in varsta de 52 de ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de CHANEL (@coco_for_chanel)

„Desi denimul este des intalnit in moda de lux din prezent, pe vremea aceea era ceva nou si fresh. Karl Lagerfeld a transformat ceea ce era o piesa vestimentara de baza intr-una de lux folosind material frumos, impletituri si nasturii semnatura cu ‘CC’ interconectate”, a adugat ea. „Pentru ca am crescut purtand blugi, imi amintesc ca m-am simtit foarte relaxata in acel look”, a scris supermodelul.

Claudia Schiffer a dezvaluit ca inca mai poarta acea pereche de pantaloni.

„Am purtat acesti jeansi cu numeroase ocazii – nu se demodeaza niciodata si au trecut testul timpului datorita croielii clasice (drepti, cu talie inalta), precum si a nuantei intense de albastru frantuzesc si a detaliilor unice brodate”, a continuat Claudia. Ea a adaugat ca desi s-au decolorat in timp, nu a fost niciodata nevoita sa-i repare.

Katy Perry i-a facut o promisiune emotionanta logodnicului ei, Orlando Bloom

Ea se declara foarte multumita ca o pereche de jeansi din urma cu 30 de ani i se potriveste si in prezent. „Fac parte din viata mea la fel de mult precum o bijuterie pretioasa sau un tablou preferat. Si, sa fiu sincera, imi place faptul ca inca imi mai vin!”, a spus supermodelul.

Schiffer este de mult timp un fan impatimit al denimului. In urma cu doi ani, ea a avut o colaborare cu brandul FRAME, cu ocazia impinirii a varstei 50 de ani.

Tot cu aceasta ocazie, compania Mattel, detinatoarea brandului de jucarii Barbie, a lansat o papusa Barbie inspirata de Claudia.

Claudia si sotul sau, regizorul Matthew Vaughn, au impreuna trei copii: Clementine, Cosima si Caspar.