Halle Berry a postat o fotografie pe Instagram in care apare complet goala, pe balcon: „Fac ce vreau sa fac”

1
De Georgiana Dorobantu
11 apr. 2023

Halle Berry si-a surprins fanii de pe Instagram cu o fotografie nud.

Actrita in varsta de 56 de ani a publicat pe reteaua de socializare o imagine in care se afla pe un balcon, complet goala, savurand un pahar cu vin.

Starul american, care este mama a doi copii, si-a etalat formele fizice perfecte, stand sprijinita de balustrada.

„Fac ce vreau sa fac”, a scris Halle in postarea de pe Instagram, unde este urmarita de peste 8,3 milioane de fani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Actrita detinatoare a unui premiu Oscar a adaugat un emoji in forma de sarut si le-a urat urmaritorilor sai „o sambata fericita”.

Postarea a strans peste 650.000 de aprecieri, iar unii dintre fani au laudat curajul vedetei si i-au trimis mesaje pline de admiratie.

„Arata precum coperta unui roman de dragoste, in care o femeie s-a indragostit din tot sufletul de ea insasi”, a comentat un user.

Halle Berry a mers la un vindecator spiritual pentru a-si putea ierta tatal abuziv

Luna trecuta, Halle a distribuit o postare asemanatoare. Ea s-a fotografiat nud in oglinda, dupa dus, acoperindu-si sanii cu mainile.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Actrita, care este o impatimita a antrenamentelor fizice intense, a dezvaluit in trecut ca antrenorul personal Peter Lee Thomas este responsabil pentru forma sa fizica impecabila.

Intr-o postare din anul 2018, ea i-a multumit lui Thomas pentru ca a ajutat-o sa evolueze in privinta antrenamentelor sale de fitness. „Multumesc ca ai adus calatoria mea in lumea fitness-ului acolo unde trebuia sa fie. Mi-a transformat viata si iti sunt vesnic recunoscatoare pentru asta!”, a scris Halle la acea vreme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

De-a lungul anilor, in fiecare vineri, ea posteaza pe Instagram filmulete in care se antreneaza sau vorbeste despre alimentatia sanatoasa.

4 trucuri inspirate de Halle Berry ca sa-ti creezi o rutina de sport care sa-ti placa

Fotografia nud postata recent de actrita pe platforma de socializare a fost realizata de Van Hunt, iubitul ei. Ea a confirmat informatia atunci cand unul dintre followeri a incercat sa ghiceasca cine a surprins-o in ipostaza sexy. „Ai castigat”, i-a scris vedeta userului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Halle Berry a confirmat in septembrie 2020 ca are o relatie cu Hunt, in varsta de 53 de ani. De atunci, cei doi isi fac public declaratii de dragoste si nu se tem sa-si demonstreze afectiunea pe retelele de socializare.

In martie 2021, Hunt, care este producator muzical, a dezvaluit in emisiunea Entertainment Tonight ca relatia cu Halle i-a influentat foarte mult toate aspectele vietii, de la muzica pe care o compune si pana la stilul de parenting.

„Sunt o persoana complet diferita, pot sa spun asta. Si cred ca a imbunatatit fiecare aspect al vietii mele”, a declarat el.

In luna octombrie a aceluiasi an, actrita a marturisit ca era si timpul sa-si gaseasca jumatatea. Ea a spus despre Hunt ca este „iubirea vietii ei”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

„Ati vazut cum am dat gres iar si iar.[Anul acesta] pe langa faptul ca am regizat primul meu film, am gasit si iubirea vietii mele. Stiu ca acest lucru este adevarat si stiu si de ce. Pentru ca am dat gres de atatea ori incat stiu cum arata esecul. Pentru ca am dat gres de atatea ori, stiu acum cum arata dragostea adevarata”, a declarat actrita la a patra editie a evenimentului Annual Celebration of Black Cinema & Television, unde a primit trofeul pentru intreaga cariera in cinematografie.

Foto: Instagram/Halle Berry