Vrei sa te antrenezi ca Halle Berry? Acum poti… si e gratis!

1
De Maria Constantin
1 iun. 2021

Actrita si antrenorul ei personal promit ca acestea te aduc rapid in forma.

Daca te numeri printre cei sapte milioane de admiratori care o urmaresc pe Hallbe Berry pe Instagram, stii bine ca vedeta nu se joaca in privinta formei fizice. Iar daca doresti sa te pregatesti la fel ca ea, acum ai ocazia: in colaborare cu antrenorul ei, Peter Lee Thomas, actrita a lansat o serie de exercitii care pot fi facute oriunde. Iar partea cea mai buna e ca sunt gratis, scrie Shape.

Halle Berry a anuntat recent parteneriatul pe Instagram, dezvaluind ca va prezenta exercitiile pe FitOn, o aplicatie de fitness care ofera exercitii prezentate de antrenorii celebritatilor. Cassey Ho si Julianne Hough, de exemplu, au colaborat recent cu FitOn.

Exercitii care pun inima la treaba

Berry si Thomas promit ca exercitiile lor iti vor pune inima la treaba. Ei prezinta un mixt de miscari inspirate din artele martiale, ideale pentru intarirea corpului si a mintii, miscari pliometrice pentru imbunatatirea fortei si a agilitatii, si antrenamente cu greutati pentru marirea masei musculare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Actrita in varsta de 54 de ani prefera exercitiile combinate si artele martiale, asa ca are ce sa le arate fanilor sai. Antrenorul sau a spus, la un moment dat, ca Berry are nivelul de fitness al unei persoane cu jumatate din varsta ei.

Iubitul lui Halle Berry, superstarul care o inspira: „Voi fi admiratoarea ta“

Miscari fara aparate si instrumente

Vedeta a prezentat pe Instagram Stories cateva dintre exercitiile pe care le face, printre acestea numarandu-se cele cu benzi elastice de rezistenta si gantere. Insa multe dintre acestea pot fi facute fara instrumente, de exemplu jump squats, skater hops si serii de miscari inspirate din artele martiale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @peterleethomas

Exercitiile recomandate de Halle Berry pot fi vizualizate instaland gratuit in telefon aplicatia FitOn, disponibila in App Store si Google Play.

Foto: Instagram – @halleberry