Halle Berry a implinit 55 de ani – Cum arata fara machiaj

halle berry 55 de ani
1
De Roxana Dobrita
16 aug. 2021

Halle Berry si-a sarbatorit ziua fara machiaj, cu parul complet natural si bucurandu-se de serenada iubitului sau, Van Hunt.

In onoarea implinirii frumoasei varste de 55 de ani, Halle Berry isi celebreaza frumusetea naturala.

Sambata, pe 14 august, actrita a mai implinit un an si a decis sa sarbatoreasca si cu fanii, publicand pe Instagram un video in care dovedeste inca o data ca nu imbatraneste. In clipul filmat din masina, cu fereastra deschisa, Halle nu poarta aproape deloc machiaj, parul sau buclat in mod natural e lasat liber. In timp ce vantul ii flutura pletele, iubitul sau, Van Hunt, canta pe fundal piesa Smoke Gets In Your Eyes de la The Platter.

Halle Berry arata cu cel putin 10 ani mai tanara: Masca preparata in casa pe care o foloseste pe tenul ei

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

„Dupa anul pe care l-am avut toti, am inima plina si sunt recunoscatoare pentru aceasta zi de august”, isi incepe ea postarea, adaugand: „In mijlocul furtunii, am reusit sa creez fericire, sa-mi gasesc linistea si sa ma simt mai libera ca niciodata! In sfarsit rasuflu usurata!” Apoi i-a multumit lui Hunt pentru serenada de ziua ei.

Hunt i-a urat si el La Multi Ani pe pagina lui de Instagram.

Alaturi de imaginea unei lumanari arzand, acesta a scris: „Ceara, sa nu te topesti niciodata. Iubirea arde in flacari. Sa fii fericita cu cei doi 5, draga mea.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by van hunt (@vanhunt)

Halle Berry a comentat la postare, „Te iubesc, tati.”

Cei din sunt un cuplu in mod oficial de aproape un an, cand Halle a postat o fotografie cu ea purtand un tricou Van Hunt. „Acum stiti…”, a scris ea, adaugand si un emoji cu un picior, in referinta la o alta fotografie pe care o postase cu cateva saptamani inainte, in care picioarele ei erau pozate alaturi de cele ale unui barbat misterios.

4 trucuri inspirate de Halle Berry ca sa-ti creezi o rutina de sport care sa-ti placa

Cateva luni mai tarziu, Hunt a vorbit deschis despre Halle, dezvaluind ca este muza lui in aproape tot ce face.

„Ma inspira in tot, chiar si in modul cum imi cresc si educ copilul,” a spus el intr-un interviu pentru Entertainment Tonight. „Sunt o persoana complet diferita acum, pot sa spun asta, si cred ca relatia cu ea a imbunatatit toate aspectele vietii mele.”

Foto: Instagram – @halleberry