Katy Perry i-a facut o promisiune emotionanta logodnicului ei, Orlando Bloom

1
De Maria Constantin
7 apr. 2023

Cantareata si logodnicul ei au o intelegere importanta. Dureaza trei luni si trebuie sa faca tot ce le sta in putinta ca sa nu o incalce.

In ultimii ani, mai multe vedete au vorbit despre motivele pentru care au renuntat sa consume alcool. Bella Hadid a explicat ca a renuntat sa mai bea dupa ce s-a simtit foarte stresata din cauza noptilor pierdute, iar Blake Lively a marturisit ca nu mai consuma alcool fiindca nu-i plac efectele acestuia.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de KATY PERRY (@katyperry)

Katy Perry a dezvaluit recent ca s-a alaturat vedetelor care nu mai consuma alcool si ca nu a mai baut deloc de mai bine de o luna, scrie editia britanica a revistei Marie Claire.

La un eveniment desfasurat recent in New York, cantareata a spus publicului ca sarbatoreste cinci saptamani fara alcool dupa ce i-a promis logodnicului ei, Orlando Bloom, ca nu mai bea niciun strop timp de trei luni.

„N-am baut de cinci saptamani. Am facut un pact cu partenerul meu si vreau sa ma las. Nu pot ceda. Am facut o promisiune. Trei luni”, a dezvaluit Katy.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Orlando Bloom (@orlandobloom)

Relatia dintre Katy Perry si Orlando Bloom a luat o noua turnura. Ce probleme au intampinat cele doua staruri

Artista care face parte din juriul show-ului „The American Idol” a vorbit anterior despre modul in care ea si actorul se sustin unul pe altul. „Am un partener care este dedicat gasirii unui echilibru, Orlando, care se afla intr-o calatorie spirituala proprie. El e ancora care ma tine bine, e foarte serios. Nu-i cel mai mare fan Katy Perry, dar este fanul numarul unu al lui Katheryn Hudson (numele real al artistei, n.r.)”, a spus ea pentru Vogue in ianuarie 2020.

Bloom a vorbit recent despre modul in care fac fata impreuna provocarilor din relatia lor, in special faptului ca ei lucreaza pe „doi poli diferiti”.

„Ne luptam, categoric, cu emotiile si creativitatea noastra. Cred ca amandoi suntem constienti de cat de binecuvantati suntem pentru ca ne-a gasit si cu siguranta nu exista niciun moment de plictiseala”, a spus el pentru revista Flaunt.

Katy si Orlando sunt parintii unei fetite, Daisy. Cei doi s-au logodit in 2019.

Foto: depositphotos.com