Gwyneth Paltrow a speriat-o pe Katy Perry, care are o fetita de doi ani: „Un copil mic iti distruge relatia”

1
De Georgiana Dorobantu
18 ian. 2023

Actrita si fondatoarea GOOP a facut o marturisire sincera in cel mai nou episod al podcastului sau.

Gwyneth Paltrow a invitat-o pe cantareata Katy Perry in podcastul Goop pentru a discuta despre rolul de parinte. Actrita in varsta de 50 de ani, care este recunoscuta pentru declaratiile sale directe si fara menajamente, i-a spus lui Perry ca un copil mic poate sa distruga relatia de cuplu.

„Este dificil pentru o relatie. Am analizat datele in cazul parintilor cu copii de varsta mica… si un copil mic iti distruge relatia. Este foarte, foarte dificil”, a declarat Paltrow, citata de hellogiggles.com.

Gwyneth Paltrow despre implinirea varstei de 50 de ani: „Mi-am castigat ridurile”

Poate ca datele la care se refera actrita sunt statisticile potrivit carora 50% dintre copiii americani asista la destramarea casniciei parintilor lor, arata publicatia citata. Dintre acesti copii, mai putin de jumatate vor vedea destramarea celui de-al doilea mariaj al parintilor, iar unul din zece copii va asista la trei sau mai multe mariaje esuate ale parintilor.

La randul sau, Gwyneth este o mama divortata. Ea are o fiica pe nume Apple, in varsta de 18 ani, si un fiu pe nume Moses, de 16 ani, cu fostul sau sot, solistul Coldplay Chris Martin. Cuplul a divortat in anul 2016, iar Paltrow este casatorita in prezent cu producatorul de film Brad Falchuk, care are doi copii adolescenti dintr-o casatorie anterioara.

Gwyneth Paltrow nu mai vrea sa joace in filme: „Nu-mi lipseste actoria”

Katy Perry are o fiica in varsta de doi ani, pe nume Daisy Dove, cu logodnicul sau, actorul Orlando Blom. Cantareata a fost de acord cu Paltrow asupra faptului ca este dificil sa cresti un copil si ca aparitia acestuia schimba definitv relatia cu partenerul, dar spune ca nu inseamna ca „distruge” relatia, mai ales daca partenerii sunt „pe aceeasi lungime de unda”.

„Cred ca daca ambele persoane din relatie sunt dispuse sa depuna efort, atunci va fi mult mai usor”, a spus Perry. „Dar daca o persoana crede ca nu are nimic de facut, atunci va fi foarte dificil”, a adaugat artista.

„Nu m-am mai simtit niciodata singura dupa ce am nascut-o pe Apple”

Desi ambele staruri au vorbit despre provocarile de parenting atunci cand ai un copil mic, ele au fost de acord ca este o situatie care aduce o rasplata de neegalat. „Nu m-am mai simtit niciodata singura dupa ce am nascut-o pe Apple, si de-a lungul vietii m-am simtit profund singura”, a marturisit Gwyneth.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom)

Recunoscuta pentru sinceritatea sa brutala, Paltrow a dezvaluit in episoadele trecute ale podcastului GOOP detalii legate de viata sa alaturi de actualul sot si faptul ca amandoi au copii dintr-o alta relatie.

Declaratia emotionanta pe care Brad Pitt i-a facut-o lui Gwyneth Paltrow, la 25 de ani dupa logodna lor

„Daca cineva mi-ar cere sfaturi despre asta, i-as spune sa ii trateze din prima zi ca pe propriii copii. Mi-as fi dorit ca eu sa fi facut asta mai devreme”, a adaugat actrita.

Paltrow sustine ca i-a fost teama sa-i „iubeasca” si sa-i „disciplineze” pe copiii sai vitregi. Cu toate acestea, sotul ei ii lauda capacitatea de a avea o relatie cu copiii lui „dincolo de el” si faptul ca ei se simt confortabil sa mearga la ea pentru a-i cere sfaturi.

Foto: Instagram/Gwyneth Paltrow