Gwyneth Paltrow nu mai vrea sa joace in filme: „Nu-mi lipseste actoria”

1
De Maria Constantin
5 aug. 2022

Vedeta a declarat ca deocamdata nu se gandeste sa revina in lumea filmului.

A trecut ceva timp de cand Gwyneth Paltrow nu a mai facut un rol important, insa actrita americana nu simte ca-i lipseste legatura cu profesia sa. Intr-un interviu pentru Sunday TODAY, vedeta in varsta de 49 de ani a explicat de ce a lasat actoria pe planul secund, concentrandu-se pe antreprenoriat.

„Chiar nu-mi lipseste deloc. Sunt foarte fericita ca a trebuit sa o fac (actoria, n.r.) si o voi mai face la un moment dat”, a spus ea. „Echipa incearca mereu sa ma convinga sa fac un film, dar mie chiar imi place ce fac si cum reusim sa cream un produs in care credem atat de mult”, a spus Paltrow.

Castigatoarea premiului Oscar a adaugat ca experienta dezvoltarii unui produs din gama ei de lifestyle Goop este „atat de puternica”. Ea a adaugat ca nu se mai gandeste la lumea filmului, dar isi doreste sa revina in aceasta industrie pentru a implini un vis al mamei sale, Blythe Danner.

„I-am promis mamei mele, la un moment dat, inainte de a muri, i-am spus ca voi mai juca, asa ca… o sa ma tin de promisiune la un moment dat”, a spus ea.

O femeie „de moda veche”

In 2019, Paltrow si-a anuntat aceeasi intentie intr-o conversatie cu Harry Kargman, fondator si CEO al Kargo, intr-o reuniune din cadrul Saptamanii Publicitatii de la New York, noteaza People.

„N-as spune ca mai sunt atat de pasionata… Am avut mult noroc si am muncit mult, ceea ce a condus la o cariera foarte buna in film… La un anumit punct am simtit ca nu era ceea imi doream sa fac… asa ca am facut o mica pivotare”, a spus ea despre fondarea companiei Goop.

Gwyneth Paltrow si-a pierdut pasiunea pentru actorie: „Nu mai era ce imi doream“

In 2020, intr-un interviu in emisiunea de radio „Quarantined with Bruce”, la SiriusXM, Paltrow a dezvaluit ca la 26 de ani a stiut ca nu va fi mereu actrita. Ea si-a dat seama in 1999, dupa ce a castigat Oscarul pentru rolul din „Shakespeare in Love”, ca nu mai iubea atat de mult actoria. „M-am intrebat cine sunt si ce ma motiveaza mai departe”.

Vedeta a mai spus ca o mare parte din atractia pentru actorie a disparut din cauza interesului public urias pe care trebuie sa-l suporte o actrita tanara de la Hollywood. „E greu sa fii un copil a carui fiecare despartire era in orice titlu de stire, sa fii criticat pentru orice spui si imbraci. Si e atat de trecator, o iei mereu de la capat. E greu sa prinzi radacini. Eu sunt mai de casa, ma stii, imi place sa stau cu prietenii mei vechi, sa gatesc si sa ma joc cu copiii. Nu vreau sa stau singura intr-o camera de hotel in Budapesta timp de sase saptamani. Eu nu sunt asa”, a dezvaluit actrita.

Foto: depositphotos.com