Gwyneth Paltrow isi apara stilul de viata dupa ce a fost acuzata ca urmeaza o dieta „bazata pe infometare”

1
De Georgiana Dorobantu
21 mart. 2023

Gwyneth Paltrow a dat vina pe „nivelul foarte ridicat de inflamatie din corp” si efectele COVID de durata pentru stilul sau de viata controversat.

Sfaturile sale de alimentatie au fost numite „dieta prin infometare” de userii si nutritionistii de pe retelele de socializare.

„Am incercat sa ma concentrez pe alimente care nu sunt inflamatoare si asta a functionat foarte bine”, a spus vedeta intr-o postare pe Instagram Story.

„Se bazeaza pe analizele mele medicale si testele extensive pe care le-am facut de-a lungul timpului”, a spus actrita in varsta de 50 de ani, adaugand ca dieta sa zilnica nu ar trebui sa fie considerata „o recomandare pentru toti ceilalti”.

Cine are interes ca Selena Gomez si Hailey Bieber sa inceapa un „razboi”?

Paltrow a devenit tinta criticilor pe retelele de socializare dupa ce a vorbit saptamana trecuta despre regimul sau alimentar. Ea a spus in podcastul „Art of Being Well” ca urmeaza postul intermitent si mananca in special supa de oase si legume.

Vedeta a mai spus ca obiceiurile sale „au fost foarte puternice si pozitive” pentru ea.

Actrita detinatoare a unui premiu Oscar a clarificat ca nu mananca aceste alimente „toata ziua, in fiecare zi”.

Ea a adaugat ulterior ca mananca „mai mult decat supa de oase si legume”, spunand „mananc mese complete. Am si zile in care mananc ce vreau, cartofi prajiti sau orice altceva”, a adaugat ea, citata de Daily Mail.

Emilia Clarke a fost criticata pentru ca a aparut fara machiaj pe Instagram

„Ideea mea a fost sa incerc sa mananc sanatos si sa incerc sa mananc alimente care imi calmeaza organismul”, a spus starul din „Shakespeare in Love”.

Paltrow a organizat o sesiune de intrebari si raspunsuri pe social media dupa ce a fost aspru criticata pe retelele de socializare.

Explicatiile ei vin dupa clipul viral in care a descris cum decurge o zi din viata ei. Ceea ce i-a socat pe internauti a fost o imagine in care vedeta este conectata la o perfuzie.

„Iau cina foarte devreme. Urmez postul intermitent. De obicei mananc ceva la ora 12 si dimineata consum ceva care sa nu-mi creasca brusc zaharul din sange, asa ca beau cafea”, a dezvaluit actrita.

„Dar imi place sa mananc supa la pranz. In cele mai multe zile mananc supa de oase la pranz. Incerc sa fac miscare timp de o ora, astfel ca fie ma plimb, fie fac Pilates sau exercitii Tracy Anderson. Apoi fac periaj uscat si stau in sauna. Fac sauna cu infrarosu timp de 30 de minute si la cina incerc sa mananc paleo – deci multe legume. Este foarte important pentru mine sa-mi sustin detoxifierea”, a adaugat actrita.

Gestul tandru prin care William ii arata Printesei Kate cat de mult o iubeste

Clipul a fost intampinat de numeroase critici, iar un user a intrebat „Acesta este wellness pe baza de infometare?”

„Ma ia ameteala numai cand ascult”, a scris un alt user.

Nici nutritionistii nu au fost mai blanzi cu actrita. Dieteticiana Lauren Cadillac a creat un clip pe TikTok in duet cu filmarea publicata de Paltrow. In video, specialista isi da ochii peste cap si ofteaza, iar la final afirma „supa de oase nu este o masa”.

„Nu este suficienta mancare. Iti sustii detoxifierea de la ce? Nu mananci nimic. Acesta nu este wellness, este tulburare alimentara. Nu este suficienta mancare, in special pentru cineva care are 1,75 inaltime”, a adaugat nutritionista.

In acelasi podcast aspru criticat, Gwyneth a mai dezvaluit ca cea mai ciudata procedura de wellnes pe care a facut-o vreodata a fost ozonoterapie rectala, in timpul careia gazul este introdus in colon printr-un cateter.

Foto: depositphotos.com