Gestul tandru prin care William ii arata Printesei Kate cat de mult o iubeste

1
De Maria Constantin
12 mart. 2023

Expertii in limbajul corpului au descifrat modul in care William isi exprima dragostea pentru sotia lui.

Printul William si Printesa Kate au vizitat Tara Galilor pe 1 martie, de Ziua Sfantului David, hramul acestei tari. In aceeasi azi, ei s-au intors la Windsor si au trecut in revista garzile batalionului 1 galez de la Combermere Barracks, unde a avut loc parada traditionala de Ziua Sfantului David.

Cei doi si-au intrat in rolurile de printi de Wales, dar Kate a aratat o incredere mai mare in ea, lucru pe care l-a remarcat un expert in limbajul corpului.

„Kate tinde sa preia conducerea zilele acestea. Cand ies impreuna, veti observa ca ea nu mai asteapta ca garzile sa deschida usile masinilor si se duce inainte, cu sau fara William”, a spus Darren Stanton pentru editia britanica a revistei Marie Claire.

„William si Kate par sa se simta mereu confortabil unul langa celalalt”

„Nu este un semn de lipsa de respect sau desconsiderare, insa ea isi da seama acum ca nu mai are nevoie sa stea langa William. Cand merg impreuna la evenimente, William este evident fericit sa o lase sa preia conducerea, ceea ce i-a permis lui Kate sa se dezvolte mult”, a explicat expertul.

Darren a mai facut o observatie interesanta: cei doi par mai apropiati ca oricand si isi arata reciproc afectiunea prin gesturi mici dar evidente cand apar in public. „William si Kate par sa se simta mereu confortabil unul langa celalalt”, a spus acesta.

De ce William si Kate sunt un cuplu diferit de Charles si Diana: „Kate nu incearca sa o imite pe Printesa Diana”

„In primele faze ale casniciei lor, pareau un pic disparati cand aveau aparitii in public (…). De atunci, s-au maturizat evident in rolurile lor. Ca majoritatea cuplurilor, au micile lor semnale si de fiecare data William o priveste intr-un mod anume. E ceva dulce si adorabil, ca si cum ar spune ‘te iubesc’. Si nu se tem sa se tina de mana sau sa se sarute, ceea ce doveste ca sunt afectuosi. De fapt, am vazut-o recent pe Kate atingandu-l pe spate pe William”, a aratat Stanton.

In urma cu cateva saptamani, printesa a fost surprinsa de camerele de televiziune in timp ce ii facea semne tandre lui William la gala premiilor BAFTA.

Foto: Instagram/The Prince and Princess of Wales