3 generatii intr-o fotografie: Gwyneth Paltrow straluceste alaturi de fiica si mama sa, intr-o imagine postata pe Instagram

1
De Georgiana Dorobantu
18 iul. 2023

Gwyneth Paltrow pare sa fie in culmea fericirii, intr-o fotografie ce include trei generatii, postata pe contul sau de Instagram.

Gwyneth a avut-o alaturi pe mama sa, actrita Blythe Danner, precum si pe fiica ei, Apple, in varsta de 19 ani, la o cina privata dedicata celebrarii brandului sau, Goop, si brandului italian de moda Gucci.

Actrita din „Shakespeare in Love” a purtat un compleu Gucci format din fusta midi si top scurt, asortat cu o pereche de pantofi cu toc in doua nuante, in timp ce fiica ei a ales o rochie mini neagra si sandale in aceeasi culoare.

Blythe Danner, mama, respectiv bunica celor doua, a purtat o rochie alba asortata cu o esarfa albastra, in fotografia ce include trei generatii, publicata de Gwyneth in weekend.

Intrebarea socanta la care Gwyneth Paltrow a raspuns intr-un podcast: „Cine era mai bun in pat, Brad Pitt sau Ben Affleck?”

„GG pentru @goop si @gucci la petrecerea in aer liber de acasa, din Amagansett, pentru a celebra vara si noul nostru serum cu peptide, alaturi de @juliusfewd”, a scris actrita in varsta de 50 de ani in postarea de pe Instagram.

Desi Gwyneth a publicat o serie de fotografii in care aparea si sotul sau, producatorul si regizorul Brad Falchuk, fanii ei de pe reteaua de socializare au fost incantati de imaginea in care vedeta apare alaturi de mama si fiica sa.

„Ador acest trio de zeite”, a scris un user in comentarii. Altul le-a numit „trei femei minunate”.

„Apple arata exact ca mama ei”, a scris o alta persoana.

Apple este fiica lui Gwyneth din casnicia cu fostul sot, Chris Martin, solistul trupei Coldplay. Ei mai au impreuna un fiu, Moses, in varsta de 17 ani.

Fiica actritei si a muzicianului britanic a inceput facultatea in New York, in anul 2022, dar a petrecut vara acasa, alaturi de mama sa.

Apple a atras atentia tuturor saptamana trecuta atunci cand Gwyneth a postat un video pe Instagram Story in care gateau impreuna, ambele purtand masti pentru ochi. Ea a probat rochia „cool” pe care mama ei a purtat-o la Gala Oscar din 2002 si pe care „toata lumea a urat-o”, a dezvaluit actrita in story-ul distribuit saptamana trecuta pe Instagram.

Ce face Gwyneth Paltrow ca sa se mentina slaba la 50 de ani: dieta ei saraca in calorii a fost aspru criticata

Adolescenta este studenta din 2022, iar mama ei a comparat timpul petrecut la distanta de fiica sa cu „nasterea”.

„Stiu ca suna nebuneste, dar se simte la fel de profund”, a spus Paltrow intr-un interviu pentru emisiunea CBS Mornings.

In luna mai, actrita a postat un mesaj emotionant pentru fiica ei, cu ocazia zilei de nastere a acesteia.

„Te iubesc atat de mult si atat de complet, incat sfideaza capacitatea mea de a exprima pe deplin acest lucru”, a scris Gwyneth intr-o postare pe Instagram in care a inclus o serie de imagini din copilaria lui Apple.

Foto: Instagram/Gwyneth Paltrow