De ce se bucura Gwyneth Paltrow ca s-a despartit de Brad Pitt in ’97

1
De Maria Constantin
9 feb. 2023

Au fost unul dintre cele mai frumoase cupluri ale anilor ’90, insa relatia lor nu a rezistat. Astazi, Gwyneth Paltrow nu regreta ca s-a despartit de unul dintre cei mai frumosi barbati de la Hollywood.

Gwyneth Paltrow a vorbit in mai multe randuri despre despartirea de starul american. Si chiar e fericita ca acest episod din viata ei s-a petrecut in 1997. De ce? Pentru ca atunci nu erau atat de multi paparazzi, scrie Marie Claire.

Intr-un interviu pentru Wall Street Journal Magazine, publicat in 2019, vedeta in varsta de 50 de ani a dezvaluit ca a vorbit de mai multe ori cu colega sa, actrita Cameron Diaz, despre reporterii care le urmareau in acei ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de beiconic (@beiconic90)

„Vorbeam mereu cu Cameron Diaz despre asta. Ziceam ‘Slava Domnului ca la inceputul anilor ’90 nu erau atatia paparazzi. Slava Domnului'”, a spus Gwyneth.

Gwyneth Paltrow despre implinirea varstei de 50 de ani: „Mi-am castigat ridurile”

Ea a recunoscut si ca este bucuroasa ca s-a despartit atunci de Brad Pitt. „Imi amintesc cand eu si Brad Pitt ne-am despartit, era pe prima pagina din New York Post si nu era nimeni in fata casei mele”, a spus ea.

Cei doi s-au cunoscut in 1994, in timpul filmarilor la thrillerul „Se7en” si au inceput sa iasa impreuna la scurt timp dupa aceea. Din pacate, n-a mers. Dupa atatia ani de la acel episod, actrita i-a cerut public scuze lui Brad pentru relatia lor esuata. S-a intamplat intr-un interviu difuzat pe podcast-ul Sophiei Amoruso, Girlboss Radio.

„Am distrus atat de multe relatii. De fapt sunt o prietena destul de buna si o sora, fiica si mama buna, dar sunt cea mai vulnerabila si nepriceputa la partea romantica. Am avut mult de lucru ca sa pot avea o relatie romantica buna”, a spus Gwyneth.

„Deci, Brad Pitt, daca asculti, am dat-o in bara, Brad”, a adaugat cu sinceritate actrita.

Foto: depositphotos.com