Ce face Gwyneth Paltrow ca sa se mentina slaba la 50 de ani: dieta ei saraca in calorii a fost aspru criticata

1
De Maria Constantin
23 mart. 2023

Actrita a provocat un val de critici dupa ce si-a dezvaluit dieta foarte saraca in calorii.

Gwyneth Paltrow nu este straina de controverse, dimpotriva – pare sa aiba un talent special sa le provoace. De data aceasta, vedeta a starnit un val de critici dupa ce si-a dezvaluit obiceiurile alimentare, scrie entertainment.ie.

Intr-un interviu pentru podcast-ul The Art of Being Wellbeing, actrita in varsta de 50 de ani si-a dezvaluit rutina zilnica, pe care unii au catalogat-o drept periculoasa. Iar un utilizator al retelei TikTok a scris: „Asta suna efectiv ca o colonoscopie.” Multi au acuzat-o ca promoveaza un stil de viata nesanatos.

Dar ce a spus, de fapt, Gwyneth? „Iau cina seara devreme. Tin un post intermitent bunicel. De obicei mananc pranzul pe la 12:00, iar dimineata mananc o gustare care nu-mi creste glicemia si beau o cafea”, a marturisit ea.

„Dar imi place mult supa la pranz. Mananc supa de oase la pranz in multe zile. Incerc sa fac o ora de miscare, asa ca fie ies la o plimbare sau fac Pilates ori lucrez cu Tracy Anderson (antrenoarea de fitness a mai multor vedete, n.r.)”, a continuat actrita.

@dearmedia #gwynethpaltrow shares her daily wellness routine on The Art Of Being Well, listen now 🎧 #wellnessroutine #healthandwellness #healthylifestyle #routines #goop #podcastclips ♬ Aesthetic – Tollan Kim

„Si pe urma intru in sauna. Fac sauna cu infrarosu timp de 30 de minte, apoi la cina mananc conform dietei paleo, deci multe legume. Este foarte important pentru mine sa-mi sustin detoxifierea”, a mai spus Paltrow.

Gwyneth Paltrow despre implinirea varstei de 50 de ani: „Mi-am castigat ridurile”

Actrita a dezvaluit, totodata, ca a facut o asa-numita „terapie rectala cu ozon” in trecut, o procedura prin care gazul este pompat in colon printr-un tub cateter. „E destul de ciudat. Dar pe mine m-a ajutat.”

Ea a incercat si bauturi keto despre care a spus cu sinceritate ca au gust de… „benzina cu aroma de cirese”. „Ajuta functiile cognitive, limpezesc mintea si ofera energie. De obicei le amestec in ceai dupa-amiaza. Au un gust destul de rau”, a spus ea.

Evident, toate aceste detalii au starnit numeroase comentarii negative, chiar daca fanii s-au obisnuit cu sfaturile si experientele bizare ale vedetei. Practic, dieta ei este extrem de saraca in calorii si nu contine necesarul zilnic de proteine si carbohidrati. Un om obisnuit nu ar putea niciodata sa sustina un ritm normal de viata daca ar tine aceasta dieta. Nu e de mirare ca Gwyneth e atat de slaba, dar sa nu uitam ca celebritatile au acces la doctori si suplimente alimentare de top, asa ca actrita isi monitorizeaza cu siguranta sanatatea in mod regulat.

Foto: Instagram/@gwynethpaltrow