Intrebarea socanta la care Gwyneth Paltrow a raspuns intr-un podcast: „Cine era mai bun in pat, Brad Pitt sau Ben Affleck?”

1
De Georgiana Dorobantu
4 mai 2023

Gwyneth Paltrow a facut unele dezvaluiri despre doi dintre fostii sai iubiti celebri, actorii Ben Affleck si Brad Pitt.

Ea a fost provocata sa-i compare pe cei doi, de la abilitatile lor in dormitor si pana la talentul actoricesc.

Actrita in varsta de 50 de ani a participat la podcastul „Call Her Daddy” gazduit de Alex Cooper, unde a dezvaluit ca Affleck era „tehnic mai bun in pat, dar Pitt il depaseste ca actor”.

De ce se bucura Gwyneth Paltrow ca s-a despartit de Brad Pitt in ’97

Actrita britanica a avut o relatie cu Brad Pitt din 1994 pana in 1997, cand a rupt logodna cu celebrul actor, la varsta de 24 de ani, pentru ca a simtit ca este prea tanara ca sa se casatoreasca. Ea a avut apoi o relatie de doi ani cu Ben Affleck.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 90s Baby (@throwback.jpg)

Oferind o serie de raspunsuri directe la unele intrebari indraznete si indiscrete, Gwyneth a raspus si la intrebarea care dintre actori a fost mai bun in pat.

„Nu-mi vine sa cred ca fiica mea asculta asta”

 

„Este foarte dificil. Cu Brad a fost acea chimie, a iubirii vietii mele la acea vreme. Si Ben era excelent din punct de vedere tehnic. Nu-mi vine sa cred ca fiica mea asculta asta”, a declarat actrita in cadrul podcastului.

Gwyneth Paltrow isi apara stilul de viata dupa ce a fost acuzata ca urmeaza o dieta „bazata pe infometare”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Retros Rad (@retrosrad)

Intrebata care dintre cei doi este un actor mai bun, ea a raspuns: „Amandoi sunt atat de talentati. Iar Ben este un scenarist si regizor grozav. Dar daca ar fi sa judec doar partea de actorie, atunci este Brad. Pentru ca trebuie sa te gandesti la toate acele roluri diferite pe care le-a jucat”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hatao Maekawa (@hataomaekawa)

Gwyneth a raspuns si la alte intrebari menite sa faca o comparatie intre cei doi, inclusiv care dintre ei are un stil vestimentar mai bun.

„Probabil Brad”, a spus ea. A urmat apoi o serie de intrebari despre cei doi actori.

„Cine era mai romantic?”

„Brad.”

„Cine te facea sa razi mai mult?”

„Ben.”

„Cu cine erai mai predispusa sa intri intr-o cearta?”

„Ben.”

„Cui ii pasa mai mult de aspectul sau fizic?”

„Nu stiu sigur. Mi se pare ca niciunul nu era vanitos. Nu sunt atrasa de tipi care se uita tot timpul in oglinda. Desi Ben avea o fata pe care o facea cand se uita in oglinda. Dar cred ca glumea”, a mai spus actrita.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 2000spirit ✨ (@2000spirit)

„Cine saruta mai bine?”

„Amandoi sarutau bine.”

Actrita a dezvaluit recent ca pastreaza legatura cu Brad si ca se iubesc in continuare, in calitate de prieteni.

„Imediat dupa ce ne-am despartit nu am fost prieteni pentru o vreme. Apoi ne-am regasit unul pe celalalt, probabil cu 18 sau 19 ani in urma, si de atunci am pastrat oarecum legatura de-a lungul anilor. Il ador”, a spus Gwyneth in luna octombrie a anului trecut in emisiunea Entertainment Tonight.

Momentul in care Brad Pitt si-a dat seama ca despartirea de Jennifer Aniston a fost „cea mai mare greseala” din viata lui

„Este o persoana minunata si este un antreprenor grozav, o persoana atat de creativa si atat de buna. Il iubesc cu adevarat. Sunt un mare fan”, a mai spus actrita despre Brad Pitt.

Dupa relatiile esuate cu cei doi actori, Gwyneth s-a casatorit cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, de care a divortat dupa 13 ani. Ei au impreuna doi copii – Apple, de 18 ani, si Moses, de 17 ani.

Ea este in prezent casatorita cu producatorul Brad Falchuk, cu care s-a casatorit in anul 2018.

Foto: depositphotos.com